Singleplayer mı, Multiplayer mı?

Tabi ki Singleplayer. En azından aynı şeyleri 1 milyon kez yaptırmıyor. Bir hikayesi bir amacı var.

Eskiden story oyun oynamazken belli bir yerden sonra artık multiplayer çekilmemeye başlıyor. Çoğu rekabetçi oyun kazanınca keyif verip kaybedince sinir bozmaya başlayabiliyor. Rocket league hariç bunu yaşamadığım bi online oyun olmadı. Ama bir yerden sonra o kaybedince can sıkma ihtimali kazanırken strese de dönüşüyor. Onun yerine tertemiz story modu açıp film gibi akıp gitmek nolursa olsun keyif almak daha eğlenceli geliyor bana. Lisede günde 10 maç lol atsam keyif alırken şimdi 1 maç 25. dakikadan sonra azap olmaya başlıyor. Sadece tüm takım arkadaşımsa girmek daha mantıklı rekabetçi multiplayer oyunlara. Haricinde oyun oynadığını unutup millete ana avrat söven veletlerimiz sağolsun bi keyif alınmıyor.

Tercihim multiplayer fakat biraz oyuna bağlı, iki el lol girdikten sonra koşarak rdr2 online giriyorum rahatlıyorum.

Katılıyorum. Eskiden başından kalkamadığım oyunlara şu anda yarım saat katlanamıyorum. Hikayeli oyunlar da eğlenceli gelmiyor. Sonuçta piyasada RDR2 kadar kaliteli oyun yok denecek kadar az. Ne yapacağımı bilmiyorum Direksiyon alacak param olsa sabah akşam F1 oynayacağım. Online oyunlarda çeşitlilik de çok az. Piyasada 10-20 tane oyun var. Hikayeli oyun ise sayılamayacak kadar çok.

Ben de F1 e bayılırım. İyi bir direksiyon alacak parayı vermektense güzel bir kol aldım 220 liraya logitech f310. Bayağı keyif veriyor hocam tavsiye ederim. Ayrıca kolla yakın dövüş oyunları da çok daha eğlenceli geliyor. Story oyun olarak Detroit Become Human, Ori'nin her iki oyunu ve Mafia Definitive edition önerebilirim oynamadıysanız.

Ben de F1 e bayılırım. İyi bir direksiyon alacak parayı vermektense güzel bir kol aldım 220 liraya logitech f310. Bayağı keyif veriyor hocam tavsiye ederim
Logitech F710 var bende de. Direksiyonla oynandığında, viraja atabiliyorsun arabayı. Viraja çok rahat girebiliyorsun yani. Direksiyonu hızlı hızlı çevirip, aracın kontrolünü geri alabiliyorsun. Gamepad'de öyle değil ama Asistler kapalı, manuel vites kullanıyorum bir de. 1 yarışta 20 kere geri sarıyorum, pek zevkli olmuyor.

Babaanneme sövülmesini sevmediğim için singleplayer!
Şaka bir yana singleplayer oyunlar evrenleriyle, hikayeleriyle beni hep içine çekmiştir. Kendimi bildim bileli oyunlardaki evreni, atmosferi ve anlattığı karakterleri yaşayarak oynadım oyunları. Tabii singleplayer oynamak için maalesef günümüzde iyi bir sistem ve belli bir bütçe olmadan bayağı zorlaşıyor. Ha Online oynamıyor muyum, oynuyorum ama tek değil. Online oyunlar hep bana"arkadaşlarınla gir kafat dağıt" oyunları olmuştur. Genel olarak oyunları tek oynadığım için kötü bir singleplayer oyunu bile iyi bir multiplayer oyuna değişiyorum yeri geldiğinde.

Bu yüzden de singleplayer candır. Ne kadar sıkı multiplayer oyuncusu da olsanız yeri geldiğinde şanı yürümüş bir singleplayer oyuna da hayır demeyin bence.

Manuel bir de kolla baya zor olur haklısınız hocam. İnşallah istediğiniz direksiyona kavuşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…