Katılıyorum. Eskiden başından kalkamadığım oyunlara şu anda yarım saat katlanamıyorum. Hikayeli oyunlar da eğlenceli gelmiyor. Sonuçta piyasada RDR2 kadar kaliteli oyun yok denecek kadar az. Ne yapacağımı bilmiyorumEskiden story oyun oynamazken belli bir yerden sonra artık multiplayer çekilmemeye başlıyor. Çoğu rekabetçi oyun kazanınca keyif verip kaybedince sinir bozmaya başlayabiliyor. Rocket league hariç bunu yaşamadığım bi online oyun olmadı. Ama bir yerden sonra o kaybedince can sıkma ihtimali kazanırken strese de dönüşüyor. Onun yerine tertemiz story modu açıp film gibi akıp gitmek nolursa olsun keyif almak daha eğlenceli geliyor bana. Lisede günde 10 maç lol atsam keyif alırken şimdi 1 maç 25. dakikadan sonra azap olmaya başlıyor. Sadece tüm takım arkadaşımsa girmek daha mantıklı rekabetçi multiplayer oyunlara. Haricinde oyun oynadığını unutup millete ana avrat söven veletlerimiz sağolsun bi keyif alınmıyor.
Ben de F1 e bayılırım. İyi bir direksiyon alacak parayı vermektense güzel bir kol aldım 220 liraya logitech f310. Bayağı keyif veriyor hocam tavsiye ederim. Ayrıca kolla yakın dövüş oyunları da çok daha eğlenceli geliyor. Story oyun olarak Detroit Become Human, Ori'nin her iki oyunu ve Mafia Definitive edition önerebilirim oynamadıysanız.Katılıyorum. Eskiden başından kalkamadığım oyunlara şu anda yarım saat katlanamıyorum. Hikayeli oyunlar da eğlenceli gelmiyor. Sonuçta piyasada RDR2 kadar kaliteli oyun yok denecek kadar az. Ne yapacağımı bilmiyorumDireksiyon alacak param olsa sabah akşam F1 oynayacağım. Online oyunlarda çeşitlilik de çok az. Piyasada 10-20 tane oyun var. Hikayeli oyun ise sayılamayacak kadar çok.
Logitech F710 var bende de. Direksiyonla oynandığında, viraja atabiliyorsun arabayı. Viraja çok rahat girebiliyorsun yani. Direksiyonu hızlı hızlı çevirip, aracın kontrolünü geri alabiliyorsun. Gamepad'de öyle değil amaBen de F1 e bayılırım. İyi bir direksiyon alacak parayı vermektense güzel bir kol aldım 220 liraya logitech f310. Bayağı keyif veriyor hocam tavsiye ederim
Logitech F710 var bende de. Direksiyonla oynandığında, viraja atabiliyorsun arabayı. Viraja çok rahat girebiliyorsun yani. Direksiyonu hızlı hızlı çevirip, aracın kontrolünü geri alabiliyorsun. Gamepad'de öyle değil amaAsistler kapalı, manuel vites kullanıyorum bir de. 1 yarışta 20 kere geri sarıyorum, pek zevkli olmuyor.
Katılıyorum, RDR2'yi oynamadan ölmemeli oyun oynamayı seven birisiNe kadar sıkı multiplayer oyuncusu da olsanız yeri geldiğinde şanı yürümüş bir singleplayer oyuna da hayır demeyin bence.
Katılıyorum, RDR2'yi oynamadan ölmemeli oyun oynamayı seven birisi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.