zombievalentine
Centipat
Daha fazla
Derslerim ortalama ve ortalama bir Anadolu lisesine gidiyorum. İlk başlarda gerçekten sevdiğim insanlar oldu ama gerçekten yakınlaşınca hepsinden nefret etmeye başladım. Sıra arkadaşım ben uyurken sürekli enseme vuruyor ya da alttan bir yerlerime vuruyor ve doğal olarak sinirleniyorum çünkü zaten fiziksel temastan hoşlanan biri değilim ve ben uyurken maymun gibi hareketler yapması iyice sinirimi bozuyor. Geçen bayağı patladım laf yaptım o da bana yaptı ve dediği tek şey "geceleri uyumuyosun insanlarla konusamıyosun asosyalin tekisin" gibi bir şey ama sorun şu ki böyle biri değilim, yani asosyal değilim ama o gerçekten asosyal biri. Ne insanlarla konusabiliyor ne hocalarla iletişime geçtiği zaman resmen sesi cıkmıyor ve aşırı utanıyor. Önünde insan varsa çekilir misin bile diyemiyor ama ben asosyal oluyorum. Aynısını diyen biri daha vardı nedeni de yaptığı iğrenç cinsel şakalara gülmemem. Kantinde yine bir gün otururken boş boş cinsel şakalar yapmaya başladı ve zaten bağırarak konuşan biri kantindekiler duyuyor yani, yaptığı her şakadan sonra anıra anıra gülüyor ve ben hiçbirini komik bulmuyorum. Yüzüne de söyledim kaç kere aptal olduğumu asosyal olduğumu söylemeye falan başladı. Az uyuduğum için zaten sinirli oluyorum ve gerçekten bir tanesini boğazlıycam bir gün böyle devam ederse. Ne yapayım ne deyim ben bunlara? 40 kişilik sınıf zaten herkes gruplaşmış bir şekilde dolaştığı için ben bunlarla küssem çevrem kalmıycak, çok umurumda değil ama olmamasından iyidir diye düşünüyorum. Ben mi çok kibirliyim yoksa gerçekten sınıf arkadaşlarım kıt beyinli mi? Okulun başından beri böyleler aslında ve artık katlanamıyorum. (9. sınıfım)