Sınıf arkadaşlarımın hareketleri

9. sınıfta bana da zorbalık yaptıkları için ana avrat sövüyordum. Hoca onlar bana zorbalık yaptığı için beni haklı buldu.

Hocam panel yapmışsa polise git en az 4 yıl yer (eğer 12 yaşını doldurmuş veya 12 yaşından büyükse)

Bir kişiyi zorbalamak ve KVKK ihlali. Sence ne kadar haklılar?
Ben arkadaşı tanıdığımdan dolayı biliyorum. Kardeşi zorbalığa uğruyorum dediği zaman yardım etmiştim konu açmıştı ama kendisinin de, kardeşinin de zorbalığa uğraması gayet normal.
Şöyle bir konu açarsan, tabii seninle dalga geçerler. Çocukça bir davranış. 300 dolarım falan var demişsin bir de. Zorba olmayan insanlar bile, kahkaha atmıştır bunu görünce. Her hatayı başkasında arayarak bir şeyi çözemezsin. Bundan 2 yıl önce aynı bu şekil dalga geçiyorlardı benle de. Şuan kendime gerizekalı diyorum.
Kafanız güzel herhalde. Panel kullanıp bunları ifşalayıp dalga geçmek ne kadar haklı bir davranış?
Panelcilik cart curt veletlik. Ona bir şey dediğim yok ama zorbanın eline malzeme vermesi, ne kadar mantıklı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…