Laveria fredy
Decipat
Hocam baktın olmadı kafalarını bir tokuştur bak nasıl kuzu gibi oluyorlar.
Bunlar genelde salça olurlar insanlara, notları <60'tır. geçmek için okula gelir. dersi kaynatır.Ahhhh. Boş insan. Nedense Türkiye son zamanlarda bunlarla doldu. Sadece biraz daha kaliteli bir etraf edin. Etrafında kaliteli insanlar yoksa bunlarla etrafın hiç olmasın.
Ben arkadaşı tanıdığımdan dolayı biliyorum. Kardeşi zorbalığa uğruyorum dediği zaman yardım etmiştim konu açmıştı ama kendisinin de, kardeşinin de zorbalığa uğraması gayet normal.
Şöyle bir konu açarsan, tabii seninle dalga geçerler. Çocukça bir davranış. 300 dolarım falan var demişsin bir de. Zorba olmayan insanlar bile, kahkaha atmıştır bunu görünce.Nasıl sevgili yaparım?
Hiç yapmadım nasıl yapılacak bilmiyorum. 8/10 tipimin olduğunu düşünüyorum. Çevremdeki insanlar beni beğeniyor. Maddi durumum iyi. Beynim her türlü şeye basıyor ama sevgili yapma işine basmıyor. Ders notlarım mükemmel. Öz güven yerlerde. Sevdiğime karşı eli bol davranırım. Sevmediğim parasını...www.technopat.net
Bilmez miyim? @321147 sen bunları evire çevire kanıt bırakmadan döv. Okul dışında teker teker yakala bir de.Bunlar genelde salça olurlar insanlara, notları <60'tır. geçmek için okula gelir. dersi kaynatır.
Zorbalığın bahanesi olmaz ama bazı şeyler vardır, onları yaparsan zorbalığa uğrayacağını bilmen gerekir. Ayrıca ben sadece alay edilme konusundayım işin. Fotoğraf çekme, yayma veya panelcilik ayrı. Şikayet edilmesi gereken şeyler.Evet biraz komik ve çocukca bir şey olabilir. Gülüp eğlenebilirsin fakat o kişiye zorbalık yapmak, dışlamak kötü bir şey. Birkaç kere yaptın tamam yeter. Bir yerden sonra psikolojik hasar bırakır. Bunu geçtim fotoğraflarını çekmesi ve izinsiz yayması direk suç zaten.
Ya polise verirlerse?Bilmez miyim? @321147 sen bunları evire çevire kanıt bırakmadan döv. Okul dışında teker teker yakala bir de.
Sanırım (!) Bırakmaz isem ban yiyeceğim.
Bunlar genelde salça olurlar insanlara, notları <60'tır. Geçmek için okula gelir. Dersi kaynatır.
Sen versen?Ya polise verirlerse?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.