Olga666
Kilopat
Okul dışında teker teker yakala bir de.
Yetmez hocam, evlerine İHA da göndersin.
Okul dışında teker teker yakala bir de.
Foto çekme var çocuğun galerisi benim fotolarla dolu.Zorbalığın bahanesi olmaz ama bazı şeyler vardır, onları yaparsan zorbalığa uğrayacağını bilmen gerekir. Ayrıca ben sadece alay edilme konusundayım işin. Fotoğraf çekme, yayma veya panelcilik ayrı. Şikayet edilmesi gereken şeyler.
Sen de olanları açıkla. 3 farklı suç işleyip psikolojik şiddet yapan adam ceza almayacak ta döven mi alacak. Hani suçlar hafif değil. Hem sen neden vermiyorsun polise?Ya polise verirlerse?
Neyi bekliyorsun? Sen ver polise. Panelcilikten pek bir şey çıkmaz ama diğer suçlardan bir şey yapılır.Foto çekme var çocuğun galerisi benim fotolarla dolu.
Zorbalığın bahanesi olmaz ama bazı şeyler vardır, onları yaparsan zorbalığa uğrayacağını bilmen gerekir. Ayrıca ben sadece alay edilme konusundayım işin. Fotoğraf çekme, yayma veya panelcilik ayrı. Şikayet edilmesi gereken şeyler.
Ya polise verirlerse?
Hocam sizde iyice abarttınız. Kesici/delici bir aletle yaralamadığınız sürece evire çevire dövün.Ya polise verirlerse?
Neyi bekliyorsun? Sen ver polise. Panelcilikten pek bir şey çıkmaz ama diğer suçlardan bir şey yapılır.
Arkadaşlar yarın müdürle konuşmayı deneyeceğim babasını arattıracağım olmazsa polise vereceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.