BenSuçsuzumHakimBey
Picopat
- Katılım
- 29 Ağustos 2023
- Mesajlar
- 221
Baba ne Allah aşkına? Bunlar baba dinler mi? Ha okulda fotonu çekti ise şikayetçi ol.Arkadaşlar yarın müdürle konuşmayı deneyeceğim babasını arattıracağım olmazsa polise vereceğim.
Baba ne Allah aşkına? Bunlar baba dinler mi? Ha okulda fotonu çekti ise şikayetçi ol.Arkadaşlar yarın müdürle konuşmayı deneyeceğim babasını arattıracağım olmazsa polise vereceğim.
Bakalım yarın neler olacak? Vurursa aynı şiddetin 10 mislisi vuracağım ve hemen hocaya gideceğim.Baba ne Allah aşkına? Bunlar baba dinler mi? Ha okulda fotonu çekti ise şikayetçi ol.
Ben yıllarca zorbalığa uğradım ve tedavi gördüm. Hatta bunlardan çok ağır şeylerde yaşadım ama çoğu zaman %100 haklı da değildim şimdi baktığım zaman sadece bazı şeylerde %100 olarak haklıydım. Mesela bu arkadaşın fotoğraflarının yayılması konusunda %100 haklı. Ben işin psikolojik tarafına baktım daha çok. Orada tamamen haklı değil.Ha o onlar ayrı zorbalık yapmak başka kefe diyorsunuz. 1 dalga geçersin 2 geçersin ama devamı geliyorsa bu zorbalığa girer ileride travmalara bile sebep olabilir.
Arkadaşlar yarın müdürle konuşmayı deneyeceğim babasını arattıracağım olmazsa polise vereceğim.
10 yaşındaki çocuğun da elinde panel var. Pek bir şey olmaz ondan. Fotoğraflarının yayılması, daha büyük bir suç. 6 yaşındaki kardeşim de TC'ni bulabiliyor zaten.Asıl panelcilikten suç çıkar.
Cimer linki verin yazayım.
CİMER linki verin yazayım.
Bu link herhalde Kayıp/Çalıntı İhbar Sorgulama/İptal
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.