Sınıfça para toplayıp öğretmene bilgisayar almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi Laptobunu kendisi alsın siz ne için para veriyorsunuz? Bu pandemi döneminde para toplamak akla mantığa sığar bir şey değil, asla vermeyin. En azından 5000TL maaş alıyor yetmemesi mümkün değil acındırmaya gerek yok. Sınıf grubunda herkes 10.000TL maaş alıyor sanki.

Şimdi arkadaş parayı vermiyince kesin sözlüsüne düşük verecekler ben böyle düşünüyorum.

Arkadaşlar, eğer kendi parası ile o kişisel bilgisayarı olur.

Ama sınıf parası ile alırsa o sınıfın ve okulun bilgisayarı olur.

Lütfen birazcık düşünün. Hocanın yaptığı şey oldukça normal. 7000 TL'ye laptop istemesi pek mantıklı değil, oraya karışamam.

Arkadaşlar selam. Bir şey danışmak istiyorum. Öğretmenin laptopu bozuluyor ve sınıf annesi wp grubuna mesaj atıyor; "para toplanacak, perşembe'ye kadar vermek zorundasınız.". Sizce boyle bir şey yasal mı? Neden ben kalkıp ekstradan 150 TL para vereyim? Ayrıca sınıfın bütçesi olan 2000 TL'yi de katacaklar ve 7000 TL'lik laptop alacaklar. Ben bu parayı vermek istemiyorum. Sizce böyle bir şey yasal mıdır?

Kişisel bilgisayarı ise yasal değildir.

Hocam vermeyince ne oluyor aşırı merak ettim.

Bu arada bir öğretmenin maalesef çıkarıp bir anda laptop alması zor. Tek maaş 2 çocuklu öğretmen ne kazanıyorda ne harcayacak.

Arkadaşlar, eğer kendi parası ile o kişisel bilgisayarı olur.

Ama sınıf parası ile alırsa o sınıfın ve okulun bilgisayarı olur.

Lütfen birazcık düşünün. Hocanın yaptığı şey oldukça normal. 7000 TL'ye laptop istemesi pek mantıklı değil, oraya karışamam.
O zaman okulun söylemesi lazım sınıf annesi diyor para toplancak 7000 TL'ye alıncak diye.

İster kişisel ister okula alınsın fark etmez. Devlet zaten okulların ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı