Sınıfça para toplayıp öğretmene bilgisayar almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar, eğer kendi parası ile o kişisel bilgisayarı olur.

Ama sınıf parası ile alırsa o sınıfın ve okulun bilgisayarı olur.

Lütfen birazcık düşünün. Hocanın yaptığı şey oldukça normal. 7000 TL'ye laptop istemesi pek mantıklı değil, oraya karışamam.
Aynen bu şekilde. Daha ucuz yollu bir şey ayarlanabilir. Onun dışında burada bir sorun yok. 7000 TL'lik bilgisayarı da öğretmenin mi bulduğu sınıf annesinin mi bulduğu belli değil zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, eğer kendi parası ile o kişisel bilgisayarı olur.

Ama sınıf parası ile alırsa o sınıfın ve okulun bilgisayarı olur.

Lütfen birazcık düşünün. Hocanın yaptığı şey oldukça normal. 7000 TL'ye laptop istemesi pek mantıklı değil, oraya karışamam.
Şey diyor ama bak sınıftan 2000 TL kendisi de üstüne 5000 TL ekledikten sonra 7000 TL ye bilgisayar alacak kendisine. Sınıf parası ile alsa yine genellikle sadece öğretmen kullanır çünkü uzaktan eğitim var ve okula gidilmesi zor gibi.

Şey diyor ama bak sınıftan 2000 TL kendisi de üstüne 5000 TL ekledikten sonra 7000 TL ye bilgisayar alacak kendisine. Sınıf parası ile alsa yine genellikle sadece öğretmen kullanır çünkü uzaktan eğitim var ve okula gidilmesi zor gibi.
Hocam biraz kaanatkar olmak gerektiğini düşünüyorum. 2 bin tl destek istemesi bile yüzsüzlük gitsin alsın 5 bine ama durumu olan ailelere koyacak bir şey değil. Aklınca sizleri çarpacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı