Özel okul mu ?Hocam benim de arkadaşlarımın hepsi villada oturuyor. Her hafta sonu birlikte geziyorlar. Her gün farklı kıyafet alıyorlar ben bile o kadar kıskanmıyorum yapacak bir şey yok.
Özel okul mu ?Hocam benim de arkadaşlarımın hepsi villada oturuyor. Her hafta sonu birlikte geziyorlar. Her gün farklı kıyafet alıyorlar ben bile o kadar kıskanmıyorum yapacak bir şey yok.
Hocam kanalın içeriği hakkında daha fazla bilgi verirseniz işimizi kolaylaştırabilirsiniz.Onlar doğuştan şanslı ama benim durumumda çocuk telefondaki oyunu paylaşıyor. YouTube ve birçok plartformu bilmemesine rağmen şans eseri bu duruma geliyor.
Ne gibi oyunlar paylaşıyor.Onlar doğuştan şanslı ama benim durumumda çocuk telefondaki oyunu paylaşıyor. YouTube ve birçok plartformu bilmemesine rağmen şans eseri bu duruma geliyor.
Birkaç videosunda sahtekarlık var. Gerçek olmayan bir şeyi varmış gibi birkaç videoda paylaşmış.
Hocam kanalın içeriği hakkında daha fazla bilgi verirseniz işimizi kolaylaştırabilirsiniz.![]()
Youtube adı kendi adı mı?Çocuk sık sık oynadığı telefon oyunu video olarak paylaşıyor.
Özel okul mu?
YouTube adı kendi adı mı?
Çocuk sık sık oynadığı telefon oyunu video olarak paylaşıyor.
Anladım kral. Ben de zamanında özel okulun sınavına girip büyük oranda burs alınca gitmiştim aşırı ucuza gelmişti. Benzer şeyleri ben de yaşadım o yüzden sordum. Öyle bir ortamda insan katil olur yemin ediyorum.Hayır devletin bir Anadolu lisesi. Çocuklarının pek bir şey yapamayacağını anlayıp özel okuldan devlete yerleştiren kişilerin çocukları.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.