Sınıfımdaki kız çok egoist

662970

Centipat
Arkadaşlar öncelikle olay şöyle başladı:

Sabahleyin okulun çöpünü toplama sırasını bizdeydi. Ben birkaç çöp topladım. Önümde 2 tane kız vardı. Bunlar eline hiçbir çöpü almadı.
Bende onlara "siz niye çöp almıyorsunuz?" dedim.
Onlarda okulumuz çok temiz bizim almamıza gerek yok dediler. Sonra onlara yerdeki çöpü gösterdim. Lavoboya doğru gittiler. Bende elimdeki çöpü yere attı. Arkamdan hoca al onu yerden dedi. Ben de kimse bir şey almıyorken ben niye alayım dedim. Ben de lavaboya gittim.
Orada 3 tane musluk var. İkisini o dediğim kızlar kapmış saçlarıyla oynuyorlar. Çabuk çıkın falan dedim sonra gittiler.

Bu bahsettiğim kızlardan bitanesi günde 300 soru çözüyorum diyor. Matematikten de özel ders alıyormuş. Ama matematik doğrusu 5😀.
Denemede ilk 10'a girrmiyor.
Öğleden sonraki derste ben bu kızın sıra arkadaşıyla konuşmak için sırasına gittim.
Orada da kağıt vardı, kamyon arkası sözler yazıyordu. Bu senin mi dedim bana kızdı.
2. teneffüs yine onun sırasına gittim. Arkadaşımın gözlüğünü takıp onun taklidini yaptım. Günde 500 soru çözüyorum ama matematik doğrum 5 diye. Yanımdakiler de güldü bana.
Ardından bahsettiğim kız geldi. Ellerimi yere attı.
Ben ciddiye almadım biraz güldüm.
Hoca geldiği zaman günde kaç soru çözüyorsunuz dedi. O 300 dedi ben de sesli kahkaha attım. Sınıfdakilerde biraz güldü.
Sonra ben onu hocaya şikayet ettim.
Benimle dalga geçemessin seni yerlerde sürürüm falan dedi. Hoca uyardı onu bana ters ters baktı.
Rahatsız oluyorsan söyle kanki bir daha yapmam dedim.
3. teneffüs bizim sınıftada bir erkek var, bu kız böyle zaten dedi(azıcık küfürlu😁)
Ben kickbossa gidiyorum diye erkeklere vuruyormuş. Erkekler de buna dokunamıyor tabii.
Geçen sene ben sekizleri dövüyorum diyormuş.
Bayağı egoist biri zaten.
@333365

8. sınıfız.
Ben de genelde denemelerde 4. oluyorum yandi ondan kötü değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neticeye bakma durum değerlendirmesi yap. Ezik çocuklar gibi kızları şikayet etmişsin. Orada sağlıklı düşünen başka birisi olsaydı çöp bile toplamaz, topluyor gibi yapıp yoluna bakardı.

Böyle şeyleri takma kafana sınıftakiler ile iyi not verenler önemli özellikle.

Ortaokuldaki maceralardan biri. Birbirlerine yakınlaşmaya çalışan kız ve erkek birbirlerini hocaya şikayet eder o onun saçını çeker, yumruk atar, ısırır siz böyle şeyler yapmayın sınavınıza bakın.

Bu bahsettiğim kızlardan bitanesi günde 300 soru çözüyorum diyor. Matematikten de özel ders alıyormuş. Ama matematik doğrusu 5😀.
Denemede ilk 10'a girrmiyor.
Bu tipten bizim sınıfta da var. Sözde matematiği çok iyi ama çalışmadığım halde denemede geçtim bunu. Çok sallama şu tipleri. Emin ol bunlarla 4 yıldır uğraşıyorum. O sürede ders çalışsam Cahit Arf olurdum. Hiç umursama bunları. Bırak kendi hallerinde takılsınlar. Egosu bitmez bunların. Dünya biter bunların egosu bitmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı