Sınıfımızda koronalı öğrenci çıktı

2 kere yaptırdım o kadar acımıyor aslında, sadece boğazında gezdirirken çubuğu miden bulanıyor biraz burnuna sokunca acıyor ama 5-10 saniye sürüyor. Bende öyle oldu yani.

Test yaptırmadan önce başı ağrıyordu ve ateşi vardı yine de okula geldi, ben de onla çok temasta bulundum o da diğer kişiler ile. Şu an başım ağrıyor gibi biraz, korona olmaktan korkuyorum. Okulların açılmasını istiyordum ama böyle değil. En az 3 koronalı var sınıfta şu an.
Psikoljik olarak oluyor bu, ama gerçek te olabilir.
Teste gitmenizde fayda var.
Diyabet olduğumdan her gün iğne vuruluyorum 4 kere, acımaz her halde :D.
Acımıyor.

Sırf koronalı birine temas ettiniz diye korona olacak değilsiniz şu aralar çok fazla grip olanda var bende grip oldum yeni yeni iyileşiyorum ve benim de başım ağrıyordu.

Tek bir şey söylemek istiyorum henüz tüm üniversiteler açılmadı bile. Bütün Türkiye'de ki üniversiteler açılınca olacakları tahmin bile etmek istemiyorum.

Test yaptırmadan önce başı ağrıyordu ve ateşi vardı yine de okula geldi, ben de onla çok temasta bulundum o da diğer kişiler ile. Şu an başım ağrıyor gibi biraz, korona olmaktan korkuyorum. Okulların açılmasını istiyordum ama böyle değil. En az 3 koronalı var sınıfta şu an.
Hocam şuan test yaptır ama korona olsada negatif çıkacaktır 14 gün sonra testte korona isen pozitif çıkıyor bence en iyisi 14 gün okula gitme evde kal.

Vallahi benim sınıfta kapandı, okula gittiğim gibi gene eve yolladılar.
Tavsiye olarak da, temasınız varsa kesinlikle test yaptırmanız ve dışarı çıkmamanız gerek.
İnsanların canı ve ekmeği ile oynuyorsunuz çünkü.

Hocam şuan test yaptır ama korona olsada negatif çıkacaktır 14 gün sonra testte korona isen pozitif çıkıyor bence en iyisi 14 gün okula gitme evde kal.
Vallahi benim sınıfta kapandı, okula gittiğim gibi gene eve yolladılar.
Tavsiye olarak da, temasınız varsa kesinlikle test yaptırmanız ve dışarı çıkmamanız gerek.
İnsanların canı ve ekmeği ile oynuyorsunuz çünkü.
Mümkün değil, ailem ciddiye almıyor biz aşı olduk diyor.

Bizim de sınıfımız kapandı ve bize 5 gün sonra yaptırırsanız gerçek sonuç çıkar dendi, 14 gün okula gitmemeli ama 5. günde test yaptırabilir.
Mümkün değil, ailem ciddiye almıyor biz aşı olduk diyor.
Siz aşılı mısınız?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı