Boranity
Hectopat
- Makaleler
- 1
Olay dun oldu bugun cocugu hic cagirmadilar. Dun bicak bulundugunda ceza cekeceksin elbette tarzi seyler soylenmisti.O zaman okul idaresi şikayette bulunmuş olabilir.
Olay dun oldu bugun cocugu hic cagirmadilar. Dun bicak bulundugunda ceza cekeceksin elbette tarzi seyler soylenmisti.O zaman okul idaresi şikayette bulunmuş olabilir.
Ben kaldım hocam ben kaldım. Taşısam bir şey olur başım belaya girer diye korkuyorum.Mülteciler yüzünden artık kimse boş gezmiyor.
Gerçi senin arkadaş muhtemelen o yüzden taşımıyordur, cezasına katlanacak artık.
Ben kaldım hocam ben kaldım. Taşısam bir şey olur başım belaya girer diye korkuyorum.
Kanka bıçağı sallarken animasyonda çıkardı mı?Bugün sinifta arama yapildi ve cocugun cantasinda kelebek bacak cikti 9. siniftayiz. Siniftada çıkarıp sallamisti bicagi ve arkadas paket oldu. Zaten kimse sevmiyordu cocugu iyi oldu. Bunu anlatasim geldi tamam falan demezseniz yorumlarinizi belirtirseniz hos olabilir.
Güzel tespit.Genelde kızlar onları çekici bulsun diye getiriyorlar. Kızlar genelde kendi halinde olan erkekleri değil de it serseri olanını seviyor.
4 parmak üstünü geçerse bıçak tutuklanırsın polis görürse.
Örnek :Aleyna ÇakırSonları da belli o tip kızların zaten![]()
Hocam 4 parmak derken kimin parmağına göre ben 7cm diye biliyorum ama burada yanlış bilgi vermek istemem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.