Sınıfta kalacak olanlara tavsiyeleriniz neler?

• Konuyu başlatan mou
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 787
3 dersten kalırsanız takdir, teşekkür belegelerini alamıyorsunuz, sınıfta kalmak gibi bir durum yok, sınıfta sadece devamsızlık ve ortalama ile kalınılıyor hocam.

Tek bir dersten bile kalırsan belge alamazsınız. Sınıfta kalmak için 3'ün üzerinde bir derste kalmış olmanız gerekir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam geçmeniz zor gibi ama umidi kesmeyin. Daha geçenlerde sınıfta kalırım diye düşünerek burada mesleğe geçmeli miyim diye konu açmıştım. Allah'a şükür 2. sınavlarda normal notlar aldım. Bende sizin gibi performanslara kaldım ama neredeyse şu anda her dersten ödev falan alıyorum. Sizde öyle yapabilirsiniz. Gidip konuşup ödev falan isteyin, performans notunu etkiliyor.

Hocalardan ödev alabilirim. Bunu deneyeceğim, sağ ol.

Okuma hevesin yoksa okuma erkenden çalış boşa zaman kaybetme.

Anneme diyorum ama anlamak istemiyor. Kendi hayatımı kurmama izin vermiyor.

Hocalardan ödev alabilirim bunu deneyeceğim sağ ol.

Anneme diyorum ama anlamak istemiyor kendi hayatımı kurmama izin vermiyor.

Açığa geç, hakkın açılıyor diye biliyorum. Açıktan oku, bir yandan çalış. Devir para devri. İçinde yoksa sen seneye de kalırsın, ikna et.

Sorumlulukla geçiliyor o dersler hocam.
Hocalar söyledi yapmayacaz diye ama emin değilim.

Açığa geç, hakkın açılıyor diye biliyorum. Açıktan oku, bir yandan çalış. Devir para devri. İçinde yoksa sen seneye de kalırsın, ikna et.
Annem beni anlamıyor ki zaten beni tek derdi çevresine hava atmak istemesi.

Hocalardan ödev alabilirim. Bunu deneyeceğim, sağ ol.

Anneme diyorum ama anlamak istemiyor. Kendi hayatımı kurmama izin vermiyor.
Eğer farklı hedeflerin var ise belge hiçbir işe yaramaz bende sadece sürücü belgesi için devam ediyorum onun dışında pek isteğim yok.

Sorumlulukla geçiliyor o dersler hocam.
9'da sorumluluk yok bir üst sınıflarda olması lazım.

Hocalardan ödev alabilirim bunu deneyeceğim sağ ol.

Anneme diyorum ama anlamak istemiyor kendi hayatımı kurmama izin vermiyor.

Yaşın daha çalışmak için çok erken, lise diplamanı al ve çalışmak için olgun bir yaşa geleceksin işte o zaman hayatınızı kurarsınız hocam, anneniz sizin iyiliğinizi istiyor ama her ne olursa olsun bir insan istemiyorsa olmaz, bu yüzden biraz gayret gösterin, bende sizin gibiyim, 11. sınıfa geldim geçeceğim inşallah 1 sene kaldı.

Hocalar söyledi yapmayacaz diye ama emin değilim.

Annem beni anlamıyor ki zaten beni tek derdi çevresine hava atmak istemesi.
Kalmak biraz kötü bi durum yani 1 yılın çöp oldu diye düşün ama belki heveslene bilirsin. Aileni de anlamaya çalış farklı bir düşüncede olabilir ler. Herkes aynı düşünmez

Yanlış bilmiyorsam sınır 3 dersten kalma. 3 dersinde sınıfı geçtikten sonra sorumluluk sınavlarına giriyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı