Sınıfta kalacak olanlara tavsiyeleriniz neler?

• Konuyu başlatan mou
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 790
Okula gidip hocalarınızla, müdür yardımcılarıyla konuşun 50 yapın ortalamayı.
1. dönem ortalamanız kaç?
65 ama 5 dersten kalmıştım.

Korkmanıza gerek yok hocam, 35 alanları bile geçirdiklerine şahit olmuşluğum var 😄
Ama hocalarımız bu sene geçirmicez dediler.
Kral yanlış anlama, 9.sınıfta 50 ortalamayı tutturamıyorsan zaten okumak senin için vakit kaybı olacaktır.
Zaten ben okumak istemiyorum ama annem beni anlamak istemiyor.

Kral yanlış anlama, 9.sınıfta 50 ortalamayı tutturamıyorsan zaten okumak senin için vakit kaybı olacaktır.

Moralini bozmak veya içinde okuma hevesi varsa söndürmemek için söylememiştim ama bende buna katılıyorum. Eğer okumaya niyetin yoksa ailen ile konuş erken yaşta çekirdekten meslek öğrenmen senin için daha iyi olacaktır.

Sorum basit. 9. sınıfım ve sınıfta kalıyorum. Tavsiyeleriniz ne?
Geçen sene bende kaldım ortalamam 60 larda ama 8 dersten kalmıştım. Pek utanmıyorum aslında, ezmeye çalışanlar oldu laf vesaire ama aldırmadım. Bu sene daha azim gösterdim ve sonucunda öğretmenler ile aram iyi ama bunun sebebi benim saygılı oluşum, iletişimini her zaman iyi tut çok atar gider yapma Yapabildiğinin en iyisini seneye yap. Akrabalarındanda belki tepkiler alırsın ama umursamayacaksın. Onun dışında devamsızlığını iyi tut, öğretmenlerle iyi etkileşim kur, seneye büyüklerine abilik yapmana gerek yok ama deneyimlerini anlatabilirsin.

Hocam geçmeniz zor gibi ama umidi kesmeyin. Daha geçenlerde sınıfta kalırım diye düşünerek burada mesleğe geçmeli miyim diye konu açmıştım. Allah'a şükür 2. sınavlarda normal notlar aldım. Bende sizin gibi performanslara kaldım ama neredeyse şu anda her dersten ödev falan alıyorum. Sizde öyle yapabilirsiniz. Gidip konuşup ödev falan isteyin, performans notunu etkiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı