Derse hiç katılmıyorum o yüzden bilmiyorum.
49 ama ders içi performans veriler mi bilmiyorum.
Okula gidip hocalarınızla, müdür yardımcılarıyla konuşun 50 yapın ortalamayı.
1. dönem ortalamanız kaç?
Derse hiç katılmıyorum o yüzden bilmiyorum.
49 ama ders içi performans veriler mi bilmiyorum.
65 ama 5 dersten kalmıştım.Okula gidip hocalarınızla, müdür yardımcılarıyla konuşun 50 yapın ortalamayı.
1. dönem ortalamanız kaç?
Ama hocalarımız bu sene geçirmicez dediler.Korkmanıza gerek yok hocam, 35 alanları bile geçirdiklerine şahit olmuşluğum var![]()
Zaten ben okumak istemiyorum ama annem beni anlamak istemiyor.Kral yanlış anlama, 9.sınıfta 50 ortalamayı tutturamıyorsan zaten okumak senin için vakit kaybı olacaktır.
Kral yanlış anlama, 9.sınıfta 50 ortalamayı tutturamıyorsan zaten okumak senin için vakit kaybı olacaktır.
Tamam hocam geçiyorsunuz işte.65 ama 5 dersten kalmıştım.
Ama hocalarımız bu sene geçirmicez dediler.
Zaten ben okumak istemiyorum ama annem beni anlamak istemiyor.
En fazla 3 dersten kalma hakkım var.Tamam hocam geçiyorsunuz işte.
Geçen sene bende kaldım ortalamam 60 larda ama 8 dersten kalmıştım. Pek utanmıyorum aslında, ezmeye çalışanlar oldu laf vesaire ama aldırmadım. Bu sene daha azim gösterdim ve sonucunda öğretmenler ile aram iyi ama bunun sebebi benim saygılı oluşum, iletişimini her zaman iyi tut çok atar gider yapma Yapabildiğinin en iyisini seneye yap. Akrabalarındanda belki tepkiler alırsın ama umursamayacaksın. Onun dışında devamsızlığını iyi tut, öğretmenlerle iyi etkileşim kur, seneye büyüklerine abilik yapmana gerek yok ama deneyimlerini anlatabilirsin.Sorum basit. 9. sınıfım ve sınıfta kalıyorum. Tavsiyeleriniz ne?
İki dönemin ortalaması 50’yi geçerse dersten kalmazsınız; ama dersle ilgili çok bilgim yok hocam.65 ama 5 dersten kalmıştım.
Ama hocalarımız bu sene geçirmicez dediler.
Zaten ben okumak istemiyorum ama annem beni anlamak istemiyor.
Sorum basit. 9. sınıfım ve sınıfta kalıyorum. Tavsiyeleriniz ne?
En fazla 3 dersten kalma hakkım var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.