Sınıfta kalacak olanlara tavsiyeleriniz neler?

• Konuyu başlatan mou
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 790
Yaşın daha çalışmak için çok erken, lise diplamanı al ve çalışmak için olgun bir yaşa geleceksin işte o zaman hayatınızı kurarsınız hocam, anneniz sizin iyiliğinizi istiyor ama her ne olursa olsun bir insan istemiyorsa olmaz, bu yüzden biraz gayret gösterin, bende sizin gibiyim, 11. sınıfa geldim geçeceğim inşallah 1 sene kaldı.
Çalışmak için pek bir yaş sınırı yok çünkü okulda başarısız olur ise, yinede öğrendiği bir işte devam edebilmesi daha mantıklı olur. Çalışırsa ailevi olarak ekonomiye katkıda bulunabilir.

Hocam yazda gelmişken girin bir işe. Onlarda sizin çalıştığınızı görüp belki tamam okuma falan diyebilirler.
Bende öyle yapmayı düşünüyorum.
Eğer farklı hedeflerin var ise belge hiçbir işe yaramaz bende sadece sürücü belgesi için devam ediyorum onun dışında pek isteğim yok.

9'da sorumluluk yok bir üst sınıflarda olması lazım.
Ben iş hayatına atılmak istiyorum ünüversite filan okumak istemiyorum.
Yaşın daha çalışmak için çok erken, lise diplamanı al ve çalışmak için olgun bir yaşa geleceksin işte o zaman hayatınızı kurarsınız hocam, anneniz sizin iyiliğinizi istiyor ama her ne olursa olsun bir insan istemiyorsa olmaz, bu yüzden biraz gayret gösterin, bende sizin gibiyim, 11. sınıfa geldim geçeceğim inşallah 1 sene kaldı.
Dersleri anlamakta zorlanıyorum maalesef daha doğrusu odaklanmakta.
Kalmak biraz kötü bi durum yani 1 yılın çöp oldu diye düşün ama belki heveslene bilirsin. Aileni de anlamaya çalış farklı bir düşüncede olabilir ler. Herkes aynı düşünmez
Gelecekte hevesleneceğimi düşünmüyorum ben kendimi biliyorum.

Çalışmak isteyen adam 6 yaşında bile işe girer. Çalışmak gibi bir isteği varsa ve okulda okumak istemiyorsa neden çalışmasın. Ayrıca berberlik gibi çıraklık gerektiren bir mesleğe 20 yaşında girdiğinizi düşünsenize. 16-17 yaşındaki kalfadan makası düzgün tutmadığınız için azar yiyosunuz falan...

Gelecekte hevesleneceğimi düşünmüyorum ben kedimi biliyorum.
Şuanda senin için zamana bırakman daha iyi olur dersleri bende anlamıyordum bir anda gelen birşey değil hevesin olunca gerisi geliyor zaten ileriye doğru fikrin değişebilir. Üniversiteyi bende okumayacağım, bir işyeri dükkan açma belgesi birde sürücü belgesi dediğim gibi yoksa diplomanın pek etkisi yok. Kısacası son şans değerlendirilebilir.

Çalışmak isteyen adam 6 yaşında bile işe girer. Çalışmak gibi bir isteği varsa ve okulda okumak istemiyorsa neden çalışmasın. Ayrıca berberlik gibi çıraklık gerektiren bir mesleğe 20 yaşında girdiğinizi düşünsenize. 16-17 yaşındaki kalfadan makası düzgün tutmadığınız için azar yiyosunuz falan...
Katılıyorum.

Gelecekte hevesleneceğimi düşünmüyorum ben kendimi biliyorum.
Peki sen ne yapacağını düşündün mü? hayatını daha iyileştirmeye çalış. Kendini geliştir.

Şuanda senin için zamana bırakman daha iyi olur dersleri bende anlamıyordum bir anda gelen birşey değil hevesin olunca gerisi geliyor zaten ileriye doğru fikrin değişebilir. Üniversiteyi bende okumayacağım, bir işyeri dükkan açma belgesi birde sürücü belgesi dediğim gibi yoksa diplomanın pek etkisi yok. Kısacası son şans değerlendirilebilir.

Katılıyorum.

Peki sen ne yapacağını düşündün mü? hayatını daha iyileştirmeye çalış. Kendini geliştir.
Ben ilk başta mesleğe gidip siber güvenlik okumak istiyordum ama maalesef annem göndermedi. Ve şuan notlarından dolayı beni almıyorlar şuan ise meseme gitmek istiyorum.

Ben ilk başta mesleğe gidip siber güvenlik okumak istiyordum ama maalesef annem göndermedi. Ve şuan notlarından dolayı beni almıyorlar şuan ise meseme gitmek istiyorum.
Sen yinede bir süre düşün anlık karar vermek biraz sıkıntılı olur. Uzun vadede sana ne iyi gelecekse onu yap.

Seneye adamakıllı dersinize çalışabilirsiniz. Saatlerce çalışmanıza gerek yok. Günlük, düzenli çalışırsanız çoğu dersinizi rahatlıkla başarabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı