Sınıfta kalınırsa çok bir şey kaybedilir mi?

• Konuyu başlatan fiqt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 31
  • Görüntüleme 2.473
Müdüre para teklif et, olmadı yalvar.

Yukarıda yorum yapan arkadaşlar, sınıfta kalmanın ne demek olduğunu pek bilmiyor anlaşılan.

Şimdi "boş ver 1 yıl nocakk" gibi düşünebilirsin, ama dönem başladığında kendinden küçük çocuklarla aynı ortamda okuduğunda ve eski arkadaş ortamın dağıldığında ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksın.

Ya açığa geç, ya da dediğim gibi yap. Boşu boşuna bir yılını heba etme!

Yalvarmak işe yaramadı para teklif etme olayına ailem sıcak bakmaz. Özleyeceğim bir arkadaş grubu da yok. Kendimden 1yaş küçüklerle de aynı ortam da durmak benim için sorun çıkarmaz. Açığa da geçersem yapabilir miyim bilmiyorum keşke hastalanmasaydım bu kadar fazla.

Devamsızlığım 30.5 gün oldu hastalığımdan dolayı yapacak hiçbir şeyim yok. 1 senem boşuna gitti. Çok bir şey kaybeder miyim sizce?
Geçmiş olsun hastalık derken ne hastalığı? Benim okulumda covid ve kırık gibi hastalıklarda faaliyete yazılıyor. Ayrıca @Thundem hocama katılıyorum. Müdür vs. bir şey yapmıyor ise açığa alın. 1 sene daha çekilmez.

Geçmiş olsun hastalık derken ne hastalığı? Benim okulumda COVID ve kırık gibi hastalıklarda faaliyete yazılıyor. Ayrıca @Thundem hocama katılıyorum. Müdür vs. bir şey yapmıyor ise açığa alın. 1 sene daha çekilmez.

Okul yeni açılmıştı ilk hafta sorunsuz bir şekilde gittim sonra trafik kazası geçirdim 4haftam oradan gitti. Devamsızlığım tam 29gün oldu hasta olsam bile gittim. Cuma günleri her zaman son iki dersimiz boş olurdu bende çıkar giderdim geçen yine devamsızlığımı kontrol ettim 30.5 gün olmuştu. Notlarım da iyiydi. Ama ne olursa olsun pes etmek istemiyorum şu liseyi ve üniversiteyi bitirmek istiyorum. Elimde olmayan bir sebeple 29günüm gitti anlamıyorum cidden neden sildirmediler.

Zamanında lisede sınıfta kalmış biri olarak ilk başlarda biraz burukluk olsa da, yeni arkadaş çevrem ve bazı öğretmenlerin desteğiyle pek sorun yaşamamıştım. Sonuç ne olursa olsun asla üzülme, canını sıkma. Damdan düşen bilir derler. Ben seni anlıyorum.

Ve bu dönem okula hiç gitmeyeceğim sadece karne mi alıp gideceğim okullar yeniden açılınca tekrardan başka okula gidebiliyor muyum yoksa bir yere haber mi vermem lazım.

Okul yeni açılmıştı ilk hafta sorunsuz bir şekilde gittim sonra trafik kazası geçirdim 4haftam oradan gitti. Devamsızlığım tam 29gün oldu hasta olsam bile gittim. Cuma günleri her zaman son iki dersimiz boş olurdu bende çıkar giderdim geçen yine devamsızlığımı kontrol ettim 30.5 gün olmuştu. Notlarım da iyiydi. Ama ne olursa olsun pes etmek istemiyorum şu liseyi ve üniversiteyi bitirmek istiyorum. Elimde olmayan bir sebeple 29günüm gitti anlamıyorum cidden neden sildirmediler.
Geçmiş olsun tekrar. Dediğim gibi faaliyete yazılmalıydı. Müdürü vs. zorlayın. Haricinde müdür inat ediyorsa okul değiştir o okulun müdürü ile dene şansını. Ondan önce ilinizdeki millî eğitim müdürlüğüne gidin derdinizi anlatın. Benim nakil sorunumu çözmüşlerdi.

Müdüre para teklif et, olmadı yalvar.

Yukarıda yorum yapan arkadaşlar, sınıfta kalmanın ne demek olduğunu pek bilmiyor anlaşılan.

Şimdi "boş ver 1 yıl nocakk" gibi düşünebilirsin, ama dönem başladığında kendinden küçük çocuklarla aynı ortamda okuduğunda ve eski arkadaş ortamın dağıldığında ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksın.

Ya açığa geç, ya da dediğim gibi yap. Boşu boşuna bir yılını heba etme!
Arkadaş dediğin nedir gelip geçici hem onuncu sınıfa daha olgun ve dinlenmiş bir şekilde başlar hocam. 3 ay tatil yeterli olmayabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı