Sınıfta kalır mıyım?

Büşra kaya

Centipat
Daha fazla  
Şu an ortalamam 50 sınıfı geciyorum sanırım fakat soyle 1. dönem 4 dersten kaldım ikinci dönem yani bu donem ise 5 dersten kaldım 9. sınıfım sınıfta kalır mıyım ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an ortalamam 50 sınıfı geciyorum sanırım fakat soyle 1. dönem 4 dersten kaldım ikinci dönem yani bu donem ise 5 dersten kaldım 9. sınıfım sınıfta kalır mıyım ne yapmam lazım?

2. dönem notun ne?

Edebiyattan kaldın mı?

Edebiyattan kalmadığın sürece ve devamsızlığın sınırı geçmediyse kalmazsın.

Ya lütfen biri dogruyu desin artık toplamda bayağı dersten kalıyorum derslerimin 50 altı olması beni sınıfta kalmaya sürüklemez mi?
Edebiyat ve devamsızlıkta sorunun yoksa geçiyorsun.

Ama çok dersten kaldım ne yapacağım şu an birileri 6 dersten fazla dersten kalınca sınıf tekrarı yapıyorsun diyor.

Ya lütfen biri dogruyu desin artık toplamda bayağı dersten kalıyorum derslerimin 50 altı olması beni sınıfta kalmaya sürüklemez mi?

Ama çok dersten kaldım ne yapacağım şu an birileri 6 dersten fazla dersten kalınca sınıf tekrarı yapıyorsun diyor.

Hayır. Edebiyattan geçtikten sonra bir sorun olmuyor.

Güzel sallamış. Böyle bir sistem yok.

Eğer ortalaman 50 üstü ve edebiyattan kalmadıysan sınıftan geçersin. Edebiyattan kaldıysan sorumlu olarak geçersin 12. sınıfa kadar sorumlu derslerden geçmen gerekiyor o kadar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı