Sınıfta maske takmak artık zorunlu mu?

Okullarda yasak kalktıysa çok saçma bence. Zaten öğrenciler hep birbirinin üzerine atlıyor salak saçma hareketler yapıyor. Birde okulda maske zorunluluğu kalkarsa bittik biz. Ya ölücem ya da okula gitmeyeceğim. Hayır ben dincim yine bana bir şey olmayabilir belki ama bizle aynı apartman'da yaşayan kanser ve 81 yaşında ki anneannem var. Annem'de malum sürekli onun yanına gidiyor. Ben şimdi okuldan bir şekilde kaptım virüsü, sonra anneme bulaştırdım. Annemde gitti anneanneme bulaştırdı. Anneannem kaparsa virüsü kesin vefat yani. Bağışıklığı şuan kanserle uğraşırken aynı zamanda korona ile nasıl uğraşsın? Kadın 81 yaşında direkt gider Allah korusun. Ne yapacağım bilemiyorum artık okullarda aşırı ama aşırı dikkat ediyorum su içerken bile suyumu alıp bahçeye kadar çıkıyorum uzak kimsenin olmadığı yerde maskemi çıkartıp içiyorum. Sınıfın içi kalabalık diye sınıfta içemiyorum. Maskemi 1 sefer olsun çıkarmıyorum'da ellemiyorum'da. E tabii bu beni çok olumsuz etkiliyor. Terleme, baş ağrısı ve aynı havayı soluduğum için ciğerlerede zarar. Ben ne kadar dikkat edersem edeyim salağın birisi maskesini çıkarıyor ortalık yere hapşırıyor aksırıyor tıksırıyor. E virüs gözden'de bulaşabilir ne yapıcağım koruyucu gözlük mü takacağım sınıfta sürekli? Okulların açılması benim için çok kötü oldu özellikle anneannem kanser olduğu için ultra ultra dikkat ediyorum ki bu benim için ultra ultra hard oluyor. :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı