Sınıftaki bir kızdan hoşlanıyorum

brodie

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 10. sınıfa geçtim, kızla 9. sınıftan beri konuşuyoruz ama arada öyle samimi değil denk gelirse falan, iyi anlaşıyoruz, kafamız uyuyor ama kız bana sürekli kanka diyor, sınıftaki herkese de kanka diye sesleniyor. Kızla bir şekilde daha sık muhabbete girebilmem lazım. Nasıl girebilirim ve o kızla yakın arkadaş olan bir arkadaşım da yok, olsa konuştuğu var mı yoktu soracağım. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakınsınız konuşuyorsunuz diye tedbiri elden bırakma, eğer kendinizi kaptırırsanız gider.

Hayır bu bir ergen sözü falan değil, ben 11. sınıftayken kendimi kaptırmıştım sonra kızın telefonuna 2 tane erkek çıktı, travmatik bir etki bırakmıştı bende ondan sonra üniversiteye geçince sevgili yapmadım.

Kızla mümkünse yalnız başınıza konuşmayı tercih edin, toplu alanda konuşursanız millet garipser hele ki kızın obez veya salça olacak kız arkadaşı varsa ondan 2 metre uzak durun.

Normal arkadaş gibi konuşun niyetini anlamaya çalışın.

O erkeklere de ne oldu derseniz, ikisi de üniversite kazanamadı, kız ise 2 kere mezuna kaldı, ve ikisinin de birbiriyle ilişkisi kalmadı.

Birkaç ay önce bana yazdı kız tabii, tecrübe kazandığım için mesajına bile bakmadım.

Kız sizi reddederse üzülmeyin derslerinize asılın YKS'den sonra yazıyorlar onlar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı