hasansivri
Femtopat
Yapmamıştır hocam hangi kız sınıfın köşesinde erkeklerin arasında yiyişip elletir. Müdüre falan söyler en azından bir şeyler yapar. Veya travması olur dışarıya vurulur illa o. Bence yapmaz.
Hocam bugün gittim okula bu çocukla kızı alıcı gözüyle dikkatlice süzdüm. Bugün gün içinde sadece deneme sınavında sınavı bitirip sınıftan çıkma vakti gelene kadar konuştular bir iki dedikodu yaptılar bir şeylere güldüler yine bir iki o 11.sınıftan kalan diğer çocukla yine aynı muhabbeti yaptılar. Öğle arası çok muhatap olmadılar yine 2-3 kişi yan yana bu kızla bu çocuk puff içtiler ama kız telefonla oynadı, çocuk tahtadan bir şeyler izledi öğle arası diyalog olmadı yani öyle şahsi olarak doğru dürüst birbirleriyle ilgilenmediler yine puff döndüler. Kız konuşurken küfürlü lan lunlu yine o çocuğa yani erkek gibi bir nevi onlara karşı.
Öğle arası ben bir erkek arkadaşım yan yana oturuyorduk bizim arka sıralarda 1-2 kişi daha vardı bizim önümüzdeyken bize özel değil de genele hitap ederek şarj aleti olan bir koca yürekli var mı dedi, bende şarj aletim yok diye olsa verecektim koca yüreğim var ama şarj aletim yok dedim bana yine dediğim gibi sırıtarak evet Hasan dedi, sonra yanımdaki erkek arkadaşım ben bir çantama bakayım dedi baktı bende arkadaşımdan için kıza hitap ederek bu neyi şarj ediyor ki şarj aleti olsun dedim kızda bana yine gülerek evet bende 2 saattir onu düşünüyorum dedi gerçekten de arkadaşımda şarj aleti yoktu.
Hocam sen anlıyorsun bu işlerden seni yoruyorum kusra bakma.
Son düzenleme: