Sınıftaki ortama nasıl uyum sağlanır?

4ndre

Picopat
Daha fazla  
Sınıfta yalnız biri olarak görülüyorum. Bazı kişiler benimle dalga geçiyor. Bazılarıyla tam arkadaş olmasam da konuşuyorum ama yine de okulda normal bir gün geçirmek için yetmiyor. Ne yapabilirim?

Sınıfta yalnız biri olarak görülüyorum. Bazı kişiler benimle dalga geçiyor. Bazılarıyla tam arkadaş olmasam da konuşuyorum ama yine de okulda normal bir gün geçirmek için yetmiyor. Ne yapabilirim?

Neden dalga geçiyorlar hocam sınıfta kaç kişi var sizin gibi olan onlarla arkadaşlık kurmayı deneyin derim.

Nasıl dalga geçiyor ne konuda? Yapılabilecek fazla bişey yok ilgi alanınızdan konu açılınca dahil olmaya çalışın çekinmek yerine derslerde hocaların gözdesi olmaya çalışmak da bi seçenek onların dikkatini çekerseniz herkesin çekersiniz.

Başkalarıyla yakın olmak için kendine yabancılaşma dost. Boş ver ortamcı olmasan da olur.

Nasıl dalga geçiyor ne konuda? Yapılabilecek fazla bir şey yok ilgi alanınızdan konu açılınca dahil olmaya çalışın çekinmek yerine derslerde hocaların gözdesi olmaya çalışmak da bir seçenek onların dikkatini çekerseniz herkesin çekersiniz.

Hocam gelip sürekli laf atıyorlar ben kendi halinde olan biriyim sınıfta teneffüslerde biriyle takılmam uyurum uyurken bile rahatsız ediyorlar.

Başkalarıyla yakın olmak için kendine yabancılaşma dost. Boş ver ortamcı olmasan da olur.

Bende onu istiyorum ama okul normal geçmiyor.

Hocam gelip sürekli laf atıyorlar ben kendi halinde olan biriyim sınıfta teneffüslerde biriyle takılmam uyurum uyurken bile rahatsız ediyorlar.

Aynısını yaşıyorum, konuyu takipteyim. Karşı koymaya çalışsam toplam 4 kişiler, hepsi de belalı tipler. Hele bir tanesi var 150 kilo herif, diğer üçü de yanında bıçak, muşta falan taşıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sert bir dille uyarın. Sessiz kalırsanız daha fazla üstünüze gelirler. İstediklerini desinler yalnız kalmak böyleleriyle takılmaktan çok daha iyidir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı