Sınıftakiler bana boş yapma diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karşınızdakine duymak istemeyeceği bir şey söylediğinize bu lafı duymanız muhtemel. Ergenlerden duyma ihtimaliniz daha yüksek. Bu sene 10. sınıfa geçtim. 9. sınıftayken ben de çok duydum bu lafı. Takmayın, önünüze bakın.
 
Meslek lisesine ya da daha düşük puanlı bir liseye gidiyorsanız aman, aman uzak durun, hemen herkesle samimi olmayın, çok fazla göz önüne girmeyin, çok konuşmayın, tabii sınıftakiler serseri tiplerse.

Bunları yapmayın diyorum çünkü çok fazla zorba tipler var, hakarete, alay edilmeye, zorbalığa maruz kalabilirsiniz. Ben ortaokul ve lise 1'de çok yaşadım bunları, sonradan akıllandım ve çekidüzen verdim kendime. Dikkat edin siz de.
 
Mesajlarınıza bakarak 12-14 yaşlarında olduğunuzu tahmin ediyorum ve arkadaşlar haklılar. Bu arada şunu da belirteyim ki bu arkadaş son günlerde troll konuları ile çok gündeme çıkmaya başladı.
 
9.sınıfa daha yeni geçtik. WhatsApp gurubu kuralı 2 hafta oldu. Daha birbirimizi tanımıyoruz. Ben sıkıldığım zaman gruba girip bugün akşam ne yediniz gibi sorular soruyorum. Ondan sonra boş yapma diye üstüme geliyorlar. Ne yapmalıyım?

Yani yeni nesil ayak uydurmak zor. Yaptığın biraz boş o yaşlara göre hiç yazma daha iyi.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı