Sinirlendiğiniz Zaman Ne Yapıyorsunuz?

Sürekli League of Legends oynadığım için sinir katsayım 7/24 yüksek. Koç burcu olmamın verdiği agresifliği de işin içine katarsak sinir hastasıyım diyebilirim ve sürekli küfür edip bir şeyleri parçalamaya çalışıyorum.

Sürekli League of Legends oynadığım için sinir katsayım 7/24 yüksek. Koç burcu olmamın verdiği agresifliği de işin içine katarsak sinir hastasıyım diyebilirim ve sürekli küfür edip bir şeyleri parçalamaya çalışıyorum.
Hocam durun liginizi tahmin edeyim silver ve gold mu? :D

Bende son zamanlarda müthiş bir öfke kontrol mekanizması oluştu :) ABS gibi, anında devreye giriyor ve olaya müdahale ediyor :)

Trafikte vs... hiçbir şekilde muhatap olmam insanlarla. Hele tanımadığım insanlarla hiç işim olmaz, güler geçerim. Fayda - zarar analizi yapıyor benim beynim.

Hayır 2 sezon üst üste elmas bitirdim. Bu sezon elimde bilgisayar olmadığından hesap erimeden dolayı plata düşmüştü malesef platin olarak bitirdim sezonu.
O ligde küfür etmenizin sebebi nedir bende eskiden challenger'dım hatta bi zamanlar E-sporcu olacaktım, tilt olmuştum bi veled yüzünden gelip beni yenmişti diye o sinirden oyuna ara vermiştim şimdi elmas-plat arasındayım TR serverı kısaca tilttir :D eklerseniz taklırız hocam, (ZéDDİRGİT)

O ligde küfür etmenizin sebebi nedir bende eskiden challenger'dım hatta bi zamanlar E-sporcu olacaktım, tilt olmuştum bi veled yüzünden gelip beni yenmişti diye o sinirden oyuna ara vermiştim şimdi elmas-plat arasındayım TR serverı kısaca tilttir :D eklerseniz taklırız hocam, (ZéDDİRGİT)
Çok çabuk tilt oluyorum işte. Birisi saçma sapan bir hata yaptığında cinlerim tepeme biniyor. Buna kendi hatalarımda dahil. Bunun benim kişiliğimle de alakası olduğunu biliyorum ama elimde değil, kendimi dizginleyemiyorum. Şu oyunda en nefret ettiğim şey takım ruhu olmaması. Ben yeri geliyor takımımdaki arkadaşıma doğru gelen öldürücü bir skill shot için önüne flash ile atlarken beni ölüme terk etmeleri koyuyo. Ekliyorum benim nick PanterAyselxD :D

Çok çabuk tilt oluyorum işte. Birisi saçma sapan bir hata yaptığında cinlerim tepeme biniyor. Buna kendi hatalarımda dahil. Bunun benim kişiliğimle de alakası olduğunu biliyorum ama elimde değil, kendimi dizginleyemiyorum. Şu oyunda en nefret ettiğim şey takım ruhu olmaması. Ben yeri geliyor takımımdaki arkadaşıma doğru gelen öldürücü bir skill shot için önüne flash ile atlarken beni ölüme terk etmeleri koyuyo. Ekliyorum benim nick PanterAyselxD :D
Bu konuda haklısınız TR serverında bu olay geçerli elmas olmama rağmen sırf tilt oldum diye artık o kadarda iyi değilim en basitinden junglerımın gang atması ve bişey yapmayıp mınyonlarımı alıp explerimi bölmesi sonucu farm özürlüsü oldum.

Giriyorum Lol, alıyorum Khazix'i bam bam bi ona bi buna atlıyorum. Şaka bir yana sinirlenmem çok zor, sinirlenince kimseyi tanımayan tiplerdenim. Hayatımda 3 4 kere gerçekten anca sinirlendim. Müzik ve kendi beynim benim sinirlerimi yatıştırma mekanizmam.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı