Sinirli Call of Duty fanları yanlış Modern Warfare 3'ü kötü yorum bombardımanına tuttu

Call of Duty oyun camiyasındaki en kendine özgün yapımlardan biri. Ateşli silah oyunlarının atası ve işini gayet şık bir şekilde yaptı bu yıllara kadar. Ama son çıkan MW'lerle cidden ubisoft gibi kendini tekrar eden işler yapmaya başladı. Sanırım hiç yapmayacağı şeyi onlarda yapmaya başladı. Tabiki de para uğruna :(
First person shooter oyunların atası Doom ve Wolfenstein'dır
 
Bunların siniri sadece lafta, şu an çıkıp "yeni oyun yapacağız, Ghost ana karakter olacak" deseler ön sipariş yağacak, o yüzden önemi yok bence. İnsanlar bu isimleri görünce "al kardeşim cüzdan senin" moduna girdikleri sürece bu adamlar iyi bir oyunla çıkmazlar oyuncuların karşısına.

İnsanların her yeni çıkacak Call of Duty oyununa para bayması ayrı komik, yaptığı olumsuz yorumlar ve puanlamaları yapımcı firmanın umursayacağını düşünmesi ayrı komik. Metacritic puanı isterse 1 olsun adam yediği paraya bakar çünkü umurunda olmaz kim sevmiş kim sevmemiş. Almayın abi şu adamların oyununu bu kadar basit yani mağdur olmaktan sıkılmadınız mı?
 
Biliyorsunuz 2011'de çıkan ve adı Call of Duty Modern Warfare 3 olan başka bir Call of Duty oyunu daha var. Modern Warfare 3 (2023) rezilliğinin talihsiz kurbanlarından biri de o orijinal 2011 yapımı Modern Warfare 3 oldu. Activision'a sinirli olan Call of Duty fanları aynı isime sahip olması sebebiyle yanlış Modern Warfare 3'ü yani 2011'de çıkan oyunu kötü yorum bombardımanına tuttu.

Kötü yorumlar Metacritic'ten görülebiliyor:
Şu an 2023 çıkış Modern Warfare 3'ün Metacritic sayfasında kullanıcı yorumları daha açılmadığı için(10 Kasım'da açılacak) oyunun sayfası tertemiz gözüküyor. Öte yandan 2011 çıkışlı Modern Warfare 3'e baktığımızda oyunun puanı bir anda 3,6'ya düşmüş ve güncel yorumların neredeyse hepsi olumsuz ve 2023'deki oyunla ilgili.
2011 Modern Warfare'in sayfası: Call of Duty: Modern Warfare 3 user reviews
2023 Modern Warfare'in sayfası: Call of Duty: Modern Warfare III

Kaynak:

Ben de şaşırıyorum neden böyle diye. Meğersem bu sebeptenmiş :D.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı