Sinirli olduğunuzda ne yapıyorsunuz?

Bileniyorum çok fena bileniyorum. Bundan 1.5 ay önce falan Kaldırma kuvvetinin konusunu dinlemiştim baktım soruları çözemiyorum arkadaşa yazdım "Aksam bu soruların a**na koymassam şerefsizim" diye sonra bütün testleri çözmüştüm. Lisenin başında ailemden pc isteyince baktım çok ciddiye almıyorlar bilendim dedim ben o bilgisayarı alacam sonra onuda Allah'a şükür aldım.

Bileniyorum çok fena bileniyorum. Bundan 1.5 ay önce falan kaldırma kuvvetinin konusunu dinlemiştim baktım soruları çözemiyorum arkadaşa yazdım "aksam bu soruların a**na koymassam şerefsizim" diye sonra bütün testleri çözmüştüm. Lisenin başında ailemden PC isteyince baktım çok ciddiye almıyorlar bilendim dedim ben o bilgisayarı alacağım sonra onu da Allah'a şükür aldım.

Sizinki yine fazla sürmemiş herhalde. Benimkiler liseyi kazanırsam alacaklarını söylediler. 1, 5 yıl sonra anca aldılar. Neyse iyi ki de böyle. Yoksa GTX 1070 falan alirdım o zaman. Bu arada o monitörü ısıran arkadaşa tavsiyem monitörü ısıramayacağı bir yere assın. Mesela telefonda oynarken sinirlenirsem ben telefona erişim kolay olduğu için ısırabiliyorum bazen. Yalnız değilsin yani. Aslında birçok şeyi ısırma potansiyelim var.
Sinirli olduğumda özellikle yastığımı ısırırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı