Hosting firmalarından sınırsız hosting paketi satın alacaksın. Yıllık 1000 TL gibi bir masrafı var.
Natro'daki Sınırsız veya Sınırsız Pro paketi işini görecektir. Çok fazla site barındırmayı düşünüyorsan 2 GB RAM daha iyi olur.
İşin doğrusu bayi hosting almak ama onlar biraz daha maliyetli. Senin ayrı hosting paneli sunmana gerek olmayacak diye düşünüyorum.
![]()
Sınırsız Web Hosting - 0,89$’dan Başlayan Fiyatlarla | Natro
Sınırsız SSD web hosting paketlerimiz ile tüm web sayfalarınızı tek bir hosting altında toplayın. Yüksek performanslı hosting altyapısı ile jet hızında web siteleri yayınlayın!www.natro.com
Peki bu alacağım hosting ile insanlara site sunuyor olacağım yavaşlık fazla site yüklenme yapar mı?
-Hostingin süresi bitince ne olur veya ben 3 senelik hosting alırım süresi bitince içinde ki verilere bir şeyler olur mu?
-Yedek alma olayı var mı? (Satacağım sitelerden şikayet gelir mi bu konu da verilerin kaybolması vs.)
-Adam 1 senelik anlaşırsam adamın sitesini silebiliyor muyum?
-SSL bütün sitelere sağlayabiliyor muyum?
Veya bildiğiniz eklemek istedikleriniz var mı? Yeni başlıyorum eksiksiz olması imkansız elbet ama en azından temel konuları halletmem gerek.