Sıraya yazı yazmak disiplin suçu mu?

• Konuyu başlatan Coban7
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 727

Coban7

Femtopat
Daha fazla  
Bizim sınıfta sıraya yazı yazanlar vardı, hoca yazılan şeyleri görünce sinirlendi ve herkese disiplin vereceğini söyledi. Ben de yazmıştım, fakat ben tahta kalemi ile yazdım ve şu an yoklar. Yine de disiplin yer miyim? Veya bu disiplin suçuna girer mi? Eğer disiplin yersem bu sicilime işler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim sınıfta sıraya yazı yazanlar vardı, hoca yazılan şeyleri görünce sinirlendi ve herkese disiplin vereceğini söyledi. Ben de yazmıştım, fakat ben tahta kalemi ile yazdım ve şu an yoklar. Yine de disiplin yer miyim? Veya bu disiplin suçuna girer mi? Eğer disiplin yersem bu sicilime işler mi?
Bizim sıraları oymuşlar resmen bize bişey demiyorlar.
Birşey olmaz rahat ol.

Hocam sıraya yazı yazmak disiplinse bunlar hapis cezası oluyor😃

Okuduğum okul çok verem bir okul. Fakat son 4 yıldır yeni müdür yüzünden bayağı toparlandı. Disiplin ağırlaştırıldı beter öğrencilerin önünü kesmek için. Arada bende kaynadim ama yapacak bir şey yok. Zaten çok eski bir çizim olduğu belli görseler bile umursamazlar öğretmenler.

Kanka o sicil micil hepsi yalan.Bizi de küçükken korkutuyorlardı yok cam kırdın yok büyüyünce işe giremeyecen hepsi adi aşağılık utanmaz yalancı idareci-öğretmenleri yalanı.

Yalan hepsi sizi korkutmak için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı