AhmetBirkan
Hectopat
Merhaba, stajyer yazılım geliştirici olarak bugün işe başladım. Verdikleri cihazı sıfırlayıp tekrar kurulum yapsam sorun olur mu?
Merhaba, stajyer yazılım geliştirici olarak bugün işe başladım. Verdikleri cihazı sıfırlayıp tekrar kurulum yapsam sorun olur mu?
Sana sıfırlatmayacağı için harici bir yazılım olsa bile yine de o yazılım yüklenecek. Ayrıca neden sıfırlamak istiyorsun diye sorduklarında içinde harici bir yazılım olabilir, güvenmiyorum dersen büyük ihtimal hadi bak işine cevabını alırsın.Mantıklı dediniz. Yarın patrona sorayım. İçinde harici yazılım olur diye sıfırlamak istiyorum bu arada. Şirkette olsa güvenmem.![]()
Mantıklı dediniz. Yarın patrona sorayım. İçinde harici yazılım olur diye sıfırlamak istiyorum bu arada. Şirkette olsa güvenmem.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.