Şişli'de Bisikletimin Ön ve Arka Işığı Çalındı

Polise gitmeli miyim?

• Evet, hakkınızı arayın.

Oy: 103 50,7%
  • Hayır, boşa vakit kaybetmeyin.

Oy: 100 49,3%

• Oy verenlerin toplamı
    203
  • Anket kapandı .
Git hırsızı bul sonra ağzını burnunu bir güzel dağıt abi aklı başına gelir, umarım dövmeyi biliyorsundur aman dayak yeme de. Ben vallahi elimdeki imkanlarla öğrendiğim karma savunma taktikleriyle çok fena dövüyorum. Son kez söyleyeyim bari, geçmiş olsun hakkını ara mutlaka abi seviliyorsun.
Adaleti biz sağlayacaksak bu ülkenin polisi, hakimi, savcısı niye var? Çok Amerikan filmi izleme.

Bir avukatın baskısı olmadan ülkemizde polis sistemini harekete geçirmek oldukça zor. Karakol yerine direkt olarak savcılığa gitmeyi düşünebilirsiniz. Her adliyede nöbetçi bir müracat savcısı bulunur mesai saatlerinde. Gidip doğrudan şikayetçi olmak daha efektif olacaktır.

Bundan bir kaç ay önce cuma namazında babamın ayakkabıları çalındı ve işin ilginç tarafı adamın çalarken ve kaçarken yüzü detaylı bir şekilde görünmekle birlikte kim olduğu gayet bulunabilir.

Karşı komşumuz olan bir polise gittik ve durumu anlatıp kamera görüntülerinin olduğunu söyledik ve gösterdik söylediği şey "Hocam iki ayakkabı için yorma bizi nasıl bulalım şimdi onu." demek oldu.

Ülke batmış arkadaşlar, ülkenin polisi de umursamıyor hakimi de.

Recep Abi tek bir beyin hücrenizin bile bu olay yüzünden üzüntüye yenik düşüp hayatına son vermesini istemiyorum. Bisiklet ışığınızı çalmış olabilirler ama sabah güneş yine doğacak :)

Eski çalınma olayında da yalnızca sizin çabanız ile sonuç alınmıştı. İşi gücü olmayan insan olsanız tamam diyeceğim ancak önemli bir insansınız, zamanınız son derece kıymetli.

"İt ürür kervan yürür" demişler, siz yolunuza bakın böyle önemsiz şeylerle vakit kaybetmeyin derim.
Ne çalınan iki far sizin kervanın ışığını söndürür ne de polis o ışığı bulup size geri getirir. Atılan ok geri gelmez deyip yolunuza bakın derim :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı