Şişli'de Bisikletimin Ön ve Arka Işığı Çalındı

Polise gitmeli miyim?

• Evet, hakkınızı arayın.

Oy: 103 50,7%
  • Hayır, boşa vakit kaybetmeyin.

Oy: 100 49,3%

• Oy verenlerin toplamı
    203
  • Anket kapandı .
Elbette hakkını aramalısın. En azından mahalle karakoluna giderek durumu izah edebilir, mahallesi polisinin benzer vakalara karşı uyanık olmasını sağlarsın. Bu tip durumlar sadece mağdur kişinin kendi çıkarlarını gözetmesi dışında, polisi uyarmaya yönelik bir vatandaşlık görevidir.

Bizim burada evlere hırsız girmesine rağmen polisler pek kıllarını kıpırdatmıyor gerisini siz düşünün. Ha bizim eve de girmeye yeltendiler hiç polisi aramadım çünkü umursamayacaklarını biliyorum.

Şikayetçi olsan hiçbir şey çıkmaz boşuna uğraşırsın polis daha cebindeki anahtarı bulamıyor birde bunun için uğraşmazlar oda var.

Yenisini aldım 60 TL verip. Geçen zaten bölgede dolaşan Romanlar'ı görünce "ha, tamam" dedim...
Onlardan şüpheliysen haftasonu bit pazarlarını bi gezin derim Ama sadece Romanlar Çingeneler yapmıyor araklama işlerini. Belli bir haklı ya da grubu zan altında bırakmak doğru olmaz tabi. Onlardan şüphelendiysen bit pazarlarını dolaşmalısın

Başkan hırsız olunca''i*leride'' hırsız olur. Genetik. Delikanlı şerefli polislerimiz hırsızları korumayıp bulacaktır sen hiç merak etme recep abi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…