F
F1F2F3
Ziyaretçi
Bugün saat 15:00~18:00 arasındaki kursum için Şişli'ye gittim bisiklet ile. Bisikleti de Büyükdere Caddesi üzerine park ettim. Kurs bitiminde bisikletin ön ve arka ışıklarının olmadığını gördüm. İkisini de çalmışlardı.
Hatırlarsanız en son bisikletim çalındığında bisikleti ben bulmuştum. Polis hırsızın dosyasını ancak savcılığa gönderdi ki o da avukat arkadaşımın baskısı ile.
Şimdi size soruyorum: Polise gitsem ikisi 50 TL bile tutmayan ışıkları bulmak için kılını kıpırdatır mı?
Sizin gene iyi bisikletin parçası çalınmış. Kedi ve köpekler için yazın su koyduğum kabı çalmaya çalıştı üstelik gözümün önünde. Önce kaptaki suyu döktü yere sonra kabı aldı gidiyor.
2 tane hırsız yakaladım bu zamana kadar. Eskiden dükkanım vardı. Birini şikayet ettim polise gittik ifade verdik vs. mahkemeye çıktık. Sonuç ise hayal kırıklığı. Elini kolunu sallaya sallaya gitti. 2. de ise ürünümü çaldıktan sonra gider iken ensesinden tutup yakaladım. Kadının çantasında ürünümü aldım. Kadını pataklamamak için kendimi zor tuttum. Bu hırsızlıkları yapanlar kadınlardı. Ve bu şahıslar öyle fakir filan değil. Gayet durumları yerinde insanlardı. Bir daha yakalar isem böyle bir durumda ürünümün fiyatı 100 TL ise fiyatını 1000 TL diye belirteceğim cüzdanında ne kadar para var ise alacağım ürünü vereceğim. Geri kalan 900 TL ise muhtemelen et alıp sokak hayvanlarına veririm.