Sistem boştayken alınan mavi ekran hataları

yaschares

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Son zamanlarda masaüstünde gezerken hep mavi ekran sorunuyla karşılaşıyorum, henüz oyundayken hiç yaşamadım. Sanki sistem boştayken oluyor. Minidump dosyalarım burada, yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son zamanlarda masaüstünde gezerken hep mavi ekran sorunuyla karşılaşıyorum, henüz oyundayken hiç yaşamadım. Sanki sistem boştayken oluyor. Minidump dosyalarım burada, yardımcı olabilecek var mı?

Rehberi uygulayın.

Malwarebytes ve Kaspersky ile virüs taraması yapın.

Chipset sürücünüzü güncelleyin.

Windows güncellemelerini yapın.

DDU ile ekran kartı sürücünüzü silip yeniden yükleyin.

Chipsetim, driverlarım, Windows'um güncel. SFC /scannow deneyeceğim. Corsair sürekli açık acaba onunla alakalı olabilir mi?

Geçici olarak CPU-Z ve Corsair yazılımlarını kaldırın ve sistemi gözlemleyin. Mavi ekran almazsanız yeniden kurabilirsiniz. Alırsanız yeniden mavi ekran aldım demenin yanında yeni dump dosyasını paylaşın lütfen. Mavi ekransız günler diliyorum.

Chipsetim, driverlarım, Windows'um güncel. SFC /scannow deneyeceğim. Corsair sürekli açık acaba onunla alakalı olabilir mi?

Windowsda bir güncelleme sonucu kyocera marka yazıcılarda problem çıkdı. Sizde de o hatayı gördüm. Corsair kapatın. Varsa yazıcıyı çıkartın ve DDU rehberini uygulayın.

Geçici olarak CPU-Z ve Corsair yazılımlarını kaldırın ve sistemi gözlemleyin. Mavi ekran almazsanız yeniden kurabilirsiniz. Alırsanız yeniden mavi ekran aldım demenin yanında yeni dump dosyasını paylaşın lütfen. Mavi ekransız günler diliyorum.
Kaldırıp, deneyeceğim.
Windowsda bir güncelleme sonucu kyocera marka yazıcılarda problem çıkdı. Sizde de o hatayı gördüm. Corsair kapatın. Varsa yazıcıyı çıkartın ve DDU rehberini uygulayın.
Ben yazıcı kullanmıyorum ki? DDU rehberini uygulayalı 1-2 hafta oldu. Her driver kuracağım zaman bunu uyguluyorum. Corsair ve CPU-Z programlarını da siliyorum şuan.

Yazıcı yoksa sizce neden o hata var.

Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı