Sistem "Cihazınızda bir sorun oluştu" deyip yeniden başlatılıyor

Kara Mustafa

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bir süredir bilgisayar açılırken F8 spamlayıp oradan SSD'yi seçip açıyordum bilgisayarı. Bilgisayarımda bir SSD ve bir HDD var Windows SSD'ye kurulu.
Kasada sürekli turuncu ışık yanıyor, yanıp sönüyor. Yaklaşık 1 haftadır da oyun oynarken cihazınız bir sorunla karşılaştı deyip yeniden başlatıyor mavi ekran veriyor tekrar baştan açıyorum. Ayrıca sol altta arama çubuğuna bastığımda "bu bilgisayardan gelen sonuçlar eksik olabilir" diyor. Bilgisayar her yeniden açıldıgında muhtemelen 1 hafta önceki tarihe geri dönüyor. Eski yüklediğim uygulamalar duruyor ama son 1 hafta içinde yeni ne yüklediysem yeniden başlattıgımda siliniyor. Biraz karışık anlattım farkındayım ama bir sürü sorun var Google Chrome yükleyemiyorum açılmıyor Windows güncelleme yapamıyorum hata oluştu diyor. Özet olarak 1 saatte bir cihazınız bir sorunla karşılaştı deyip PC'yi yeniden başlatıyor özellikle oyun oynarken.

Neden ki, sistemde DeepFreeze mi var?

Hayır.

Neden ki, sistemde DeepFreeze mi var?

Ayrıca PC açılırken de F1 ile açıyorum
S.M.A.R.T. Status BAD. Backup and Replace diye bir hata veriyor.

Sonuç aynı, değişen bir şey yok. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun diskte, diski değişmeniz gerekecek. Hiçbir değişikliğin kaydedilmemesini de açıklar nitelikte.

Windows düzgün kurulmamış olabilir.

Eğer düzgün kuruldu ise Windows'un kurulu olan diski sorunlu olabilir.

Eğer düzgün kuruldu ise Windows'un kurulu olan diski sorunlu olabilir.

Muhtemelen düzgün kuruldu çünkü 1-2 yıldır düzgün bir şekilde kullanıyordum en başta dediğim gibi iki tane diskim var hangisinde sorun oldugunu nasıl anlayabilirim?

Muhtemelen düzgün kuruldu çünkü 1-2 yıldır düzgün bir şekilde kullanıyordum en başta dediğim gibi iki tane diskim var hangisinde sorun oldugunu nasıl anlayabilirim?

Disk sağlık durumlarına bakabilirsin ama büyük ihtimalle SSD de sıkıntı var ama yine de kontrol ettir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…