Çözüldü Sistem çok fazla yer kaplıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

safakgoksen

Decapat
Yer
Gaziantep
Merhaba arkadaşlar başlıktan anlaşılacağı üzere sistem dosyası çok fazla yer kaplıyor ve bu git gide artıyor.

Yereldisk.jpg

----

Yereldisk2.jpg

---

2.jpg

Şu şekilde özetleyebilirim: Yukarıda gördüğünüz resimler 10 dakika ara ile çekilmiş görüntüler. Ve anlamsız bir şekilde yükselmeye devam ediyor. Sistem 3 gün önce yeniden kuruldu. Araştırmamı yaptım herkes geçici dosyaları falan silin demiş ama bu tamamen farklı bir olay gibi görünüyor.

Şimdiden teşekkürler.

Bende de bu şekilde :( ilk kurduğumda 25 GB sistem dosyası vardı, şu an 38 GB sistem dosyası var. Temp, %temp%, recent ve prefetch dosyalarını temizlediğim halde :( bir çözümü varsa söyleyin bende uygulayayım, bu arada virüs yok PC'de.

Windows\Servicing\LCU klasörüne bir bakın. Orada Rolling fix falan fistan devasa klasörler var. Hepsini silebilirsiniz.
Başka yerlerde de yanlış bir ayar falan yapılmış olabilir. Windows 10 ise Akıllı Depolama'yı etkinleştirin.
Ayarlar'dan Sistem'e girin. Soldaki menüden Depolama'ya tıklayın. Açık butonunu etkinleştirin.
"Akıllı depolamayı yapılandır ve şimdi çalıştır" linkine tıklayın.
Gelen menüde, kendinize göre seçenekleri işaretleyip "şimdi temizle" butonuna tıklayarak temizlik yapın.

Windows\Servicing\LCU klasörüne bir bakın. Orada Rolling fix falan fistan devasa klasörler var. Hepsini silebilirsiniz.
Başka yerlerde de yanlış bir ayar falan yapılmış olabilir. Windows 10 ise Akıllı Depolama'yı etkinleştirin.
Ayarlar'dan Sistem'e girin. Soldaki menüden Depolama'ya tıklayın. Açık butonunu etkinleştirin.
"Akıllı depolamayı yapılandır ve şimdi çalıştır" linkine tıklayın.
Gelen menüde, kendinize göre seçenekleri işaretleyip "şimdi temizle" butonuna tıklayarak temizlik yapın.
Onuda yaptım ama maalesef o etki olmadı. temizlik.jpg
Ve öyle bir klasör bulunmuyor Windows\Servicing 100mb felan

Virüs taramasını bekliyorum şuan

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı