Sistem GRUB Rescue ekranında takılı kaldı

277015

Hectopat
Makaleler
3
Kubuntu kurmak için Windows 10 üzerinden Linux Mint kurulu bölümü sildim, sonra USB takarken elim kablolara çarptı ve bilgisayar kapandı. Tekrar açtığımda GRUB kurtarma ekranı karşıladı, biraz bir şey aradım ama klavye düzenim nedeniyle başaramadım. Elimde kurulum USB'si yok, nasıl Windows 10'u Boot edebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurulum USB'si olmadan UEFI olmayan Windows'u boot edemezsiniz. Bir şekilde USB hazırlayın ve kurulumu düzeltin.
Linux dağıtımlarını sileceğiniz zaman Windows USB'si her zaman bulunsun, GRUB ekranı silinmiyor çünkü.

Kurulum USB'si olmadan UEFI olmayan Windows'u Boot edemezsiniz. Bir şekilde USB hazırlayın ve kurulumu düzeltin.
Linux dağıtımlarını sileceğiniz zaman Windows USB'si her zaman bulunsun, GRUB ekranı silinmiyor çünkü.

GRUB rescue ekranında bir şekilde Windows 10 Boot edilemez mi?

Maalesef, GRUB ekranı Linux dağıtımını arıyor ama bulamadığı için Rescue moduna giriyor. Biraz araştırın belki bir yolu vardır benim bilmediğim.
Bende bulamadım için buraya konu açayım dedim.
UEFI ise Windows Boot Manager'ı en üste alın. Değilse USB olmadan yapamazsınız.
USB var ama kurulum USB değil.Yarısından azı kubuntu kurulum usbsi elim çarpınca yarıda kaldı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı