Çözüldü Sistem RX 470 ekran kartı tanımama sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

barış can

Hectopat
Daha fazla  
Lütfen yardım edin öncelikle driver'larım güncel olmasına rağmen ekran kartımı kullanamıyorum. Catalyst control center'da açılmıyor ve bence bunun sebebi driver'ı görememesi.

Ekran Alıntısı.PNG

Ekran kartımı kullanmak yerine bilgisayar inatla Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısını kullanıyor. Driver'ların hepsini silip yeniden kendi sitelerinden kurdum ama hala değişen bir şey yok.

Ekran Alıntısı1.PNG

Boş yere konu açtığımı düşünmüyorum, diğer forumları inceledim işe yarar hiçbir bilgi yok hepsini denedim.

Sistemim: İntel Core i5 2.8GHz işlemci - AMD H110M-K anakart - AMD Radeon RX470 8GB ekran kartı - 2x8 16 GB RAM - 128 GB SSD - 1TB HDD

Şu an ben bu sistem özellikleriyle herhangi bir oyuna girdiğim zaman max. 20 FPS alabiliyorum. Benden daha düşük sistemi olanlar 150-160 FPS'e kadar rahatlıkla çıkıyor. Sorunun neyden kaynaklı olduğunu bulamıyorum.

Yardım ederseniz çok sevinirim.

Çözüm
Öncelikle hepinize teşekkür ederim. Sorunun donanımsal olabileceğini düşünmemiştim sizin dediğiniz gibi monitörü yanlış porta bağlamışım şu an sorun çözüldü
Öncelikle hepinize teşekkür ederim. Sorunun donanımsal olabileceğini düşünmemiştim sizin dediğiniz gibi monitörü yanlış porta bağlamışım şu an sorun çözüldü

Çözüm
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı