Sistem toplamak için site önerisi

beerkatici

Kilopat
Daha fazla  
İyi akşamlar öncelikle, ben bir sistem toplayacağım parçalar aklımda var ama aklımda site belirleyemedim. Tavsiyeniz var mıdır? İtopya'da çoğu stok tükenmiş bu yüzden başka siteler önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Sistemi tek bir site üzerinden toplayacağım onu da söyleyeyim.

İtopyadan toplamamanızı öneririm. Çok fazla sıkıntı yaşarsınız. Hem yazılımsal, hem donanımsal, hem de kargo sürecinde problemler yaşanıyor. Vatan Bilgisayar en iyi tercih olabilir. Yaşadığınız şehire göre değişkenlik gösterebilir mağazaları.

İyi akşamlar öncelikle, ben bir sistem toplayacağım parçalar aklımda var ama aklımda site belirleyemedim. Tavsiyeniz var mıdır? İtopya'da çoğu stok tükenmiş bu yüzden başka siteler önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler. Sistemi tek bir site üzerinden toplayacağım onu da söyleyeyim.

Sinerji'yi öneririm, forumda Sinerji'den alışveriş yapan neredeyse herkes Sinerji'den memnun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı