- Makaleler
- 5
2 fanlı modeler daha iyi olur. Gigabyte GIGABYTE AORUS RX 570 4GB 256Bit GDDR5 rx570-aorus | TrendyolBu uygun mudur
2 fanlı modeler daha iyi olur. Gigabyte GIGABYTE AORUS RX 570 4GB 256Bit GDDR5 rx570-aorus | TrendyolBu uygun mudur
Almışken 8 Gb olsun istiyorum birdaha 5 sene daha değiştirmem2 fanlı modeler daha iyi olur. Gigabyte GIGABYTE AORUS RX 570 4GB 256Bit GDDR5 rx570-aorus | Trendyol
Hocam 5 sene değiştirmeyecekseniz 1650S alın. 4 GB VRAM hemen sorun çıkarmaz. Zotac 4gb Gtx1650 Super Zt-t16510f-10l Gddr6 128bit Hdmı Dvı Disp - n11.comAlmışken 8 Gb olsun istiyorum birdaha 5 sene daha değiştirmem
Önemli olan GB değil GPU gücüdür. 4GB VRAM bu bütçedeki bir karta yeterli gelir. Sırf 8GB olsun diye tek fanlı ve düşük frekanslarda sahip RX570 modelini almayın. 4GB olsun ama sağlam bir model olsun. (Rog Strix gibiAlmışken 8 GB olsun istiyorum bir daha 5 sene daha değiştirmem.
@dallyfishek Tahminimce stok soğutucu ile kullanıyorsunuz işlemciyi. Aşağıya bırakacağım soğutucuyu alıp sağlam bir overclock deneyin. Anakartınız müsait. Yaptığınız overclock ile 1660 Super ile darboğazı minimum seviyeye indirip tadını çıkarırsınız oyunun.
Bir diğer seçenek ise işlemciyi overclock etmeden RX570/580 + 8GB RAM takviyesi yapabilirsin. Ben iki seçenek içinde donanım önerisi yapıyorum.
Soğutucu (Arctic Freezer 34 Esport Duo) + 1660 Super + 8GB RAM (RAM şart değil. Alınırsa daha iyi. PUBG'de drop yaşanabiliyor.)
RX570/580 + 8GB RAM
Darboğaz konusunda işlemciyi çok kullanan oyunlarda yer yer %20-25 yaşayabilirsin. Genel olarak %10-15'i geçeceğini hiç sanmıyorum. Aşağıya bırakacağım video sana bu konuda bilgi verebilir. Videoda kullanılan işlemci overclock edilmemiş. Yani videodaki değerlerden çok daha az darboğaz yiyeceksin. (Belki hiç yemeyebilirsin. Düşük bir olasılık fakat mümkün.)
@GoDd1 Ekran kartı bana ait değil. Bu yaz farklı ekran kartına geçeceğim. Saçma sapan yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz. Gerçekten sizi bu forumda gördüğümde tiksiniyorum. Her konuda ya alaylayıcı yada sert bir tavrınız var.
Forum tartışma yeri değil arkadaşlar. Lütfen arkadaşa yardımcı olmaya çalışalım.@GoDd1 Oturma organımla güldüm yaptığınız açıklamaya. Gerçekten çocuk kandırır gibi tavrın var. Böyle devam et. İnsan yedisinde neyse yetmişinde de odur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.