Sistem zombi mi oldu?

Zombi olmak ne demek? Virüsü kastediyorsanız Malwarebytes ile taratın.
Bilgisayarınız eğer botnete yakalandı ise (genelde rat ve trojanlar gibi dosyalar ile bulaşır) zombi bilgisayar denilen şeye dönüşür. Zombi bilgisayar ise botnete yakalanmış bilgisayarlara verilen isimdir. Genelde botnet saldırıları efektif olması açısından tek bilgisayar ile yapılmaz; yüzlerce bilgisayar kullanılır. Bu bilgisayarların internet ağını kullanarak belirli sitelere ve yerlere saldırı yapılabilir (tabii bunu bu bilgisayarları kontrol eden bir şahıs yapar). Saldırı anında bilgisayarınız donabilir, yavaşlayabilir hatta çökebilir. Buna ek olarakta internetiniz ciddi derecede yavaşlayabilir.
 
Eğer KMSpico ile etkinleşrirdiysen av tespit edemez zombi olduğunu. Şu an çok fazla download kullanılıyor siz yapmıyorsanız orijinal ISO ile temiz kurulum yapın. boşta izleyin ve SS alın Chrome vs. kapalı olsun.

1624195939271.png


Her şey kapalı.
 
Pcmi kullanrak bot izlenme falan kasıyorlar.

PC'yi dün sıfırladım.

Hocam bugün bende bilgisayarımda ksmpico olduğunu fark ettim. Kaspersky, zemana, malwarebyster tarafından ayarları yükseğe alıp tam tarama yapabilir misin?
Hocam temiz kurulum yapmak istiyorsan ksm virüsünün kodlarını yap ürün anahtarını devre dışı bırak ondan sonra temiz kurulum yap (USB ile)
Ksm virüsünün kodlarına burdan ulaşabilirsiniz. Rehber: KMSpico zararlısını kaldırma
 

Geri
Yukarı