Sistemde 20 GB yer kalması sorun yaratır mı?

emir2121

Centipat
Katılım
6 Mart 2021
Mesajlar
19
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Steamdan Forza'a alacamda oyunu yükleyince hafızda 20GB yer kalıyor. Sıkıntı yaratır mı bana, PC de çökme falan olur mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

  • aga be.png
    aga be.png
    153,4 KB · Görüntüleme: 33
Steam'den Forza'a alacamda oyunu yükleyince hafızda 20GB yer kalıyor. Sıkıntı yaratır mı bana, PC de çökme falan olur mu?

CCleaner kurun bilgisayarınıza oradan zaten temizleme yapılıyor daha detaylı videolar YouTube'da bulunmakta. Benim 17GB yer açıldı en azından sistem rahatladı.
 
20GB yeterli şuan için muhtemelen yavaşlama olmayacaktır ama sınırdasın daha aşasına inmek yavaşlamaya sebep olacaktır. Yer açmak için Disk'e sağ tıklayıp temizle bölümünden "SADECE" windows update veya güncelleme ve eski sistem dosyası kalıntıları dosyalarını temizleyerek yer açabilirsin, akmasa da damlar :D
 
20GB yeterli şu an için muhtemelen yavaşlama olmayacaktır ama sınırdasın daha aşasına inmek yavaşlamaya sebep olacaktır. Yer açmak için Disk'e sağ tıklayıp temizle bölümünden "sadece" Windows Update veya güncelleme ve eski sistem dosyası kalıntıları dosyalarını temizleyerek yer açabilirsin, akmasa da damlar :D

Senin dediğinde doğru ancak CCleaner ile temizlemek daha da doğru olacaktır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı