Çözüldü Sistemde 4 Farklı Kullanıcı Var

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kednye3

Centipat
Arkadaşlar C diskine tıkladım ve özellikler dedim özelliklerden güvenliğe tıkladım ve 4 farklı kullanıcı var. Bunlar admin - user - diye gidiyor. Bunun nedeni nedir? Orada tek bir kullanıcı olması gerekmiyor mu?

Çözüm
Görseldekilerden bahsediyorsanız bunlar sistemin oluşturduğu kullanıcılardır. Herhangi bir sorun teşkil etmezler. Her Windows cihazda varlardır.
Screenshot_2.png
Görseldekilerden bahsediyorsanız bunlar sistemin oluşturduğu kullanıcılardır. Herhangi bir sorun teşkil etmezler. Her Windows cihazda varlardır.
Screenshot_2.png

Çözüm
Arkadaşlar C diskine tıkladım ve özellikler dedim özelliklerden güvenliğe tıkladım ve 4 farklı kullanıcı var. Bunlar admin - user - diye gidiyor. Bunun nedeni nedir? Orada tek bir kullanıcı olması gerekmiyor mu?

Ekran resmi ilave ederseniz gördüğünüzü bizde görebilir ve doğru yorum yapma şansımız olurdu. Windows'un kendine göre arka plan hizmetleri vardır farklı isimler ile adlandırılır ve oralarda kurulum ile ilave olur. Sizin açtığınız kullanıcı da yetki için belli yerlere ilave olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı