İşletim sistemi
Windows 10
Win +R tuşlarına basın ve verifier.exe yazıp Enter'a basın. Çıkan menüde "Delete existing settings" seçin ve "son"u tıklayın. PC'ye restart atıp deneyin.

Ekran görüntüsü 2023-05-20 003120.png

Win +R tuşlarına basın ve verifier.exe yazıp Enter'a basın. Çıkan menüde "Delete existing settings" seçin ve "son"u tıklayın. PC'ye restart atıp deneyin.

Eki Görüntüle 1785478
hocam yaptım dediğinizi

Eki Görüntüle 1785478
hocam dediğiniz yaptım fakat bu sefer şu iki hatayı verdi k mode olan bide system service exepcition. az önce hata vermiyordu baya bi uzun süredir sizin işlemden sonra verdi ama oyuna girince veriyodu hataları

Hocam RAM testi yapın. BIOS'ta XMP açıksa kapatıp deneyin.

RAM'lerin yerini değiştirin ya da tek tek deneyin.

Bu çözümleri de deneyin.

Özellikle de bu kısım.
2023-05-20_01-15-05.png

Son düzenleme:
Hocam RAM testi yapın. BIOS'ta XMP açıksa kapatıp deneyin.

RAM'lerin yerini değiştirin ya da tek tek deneyin.

Bu çözümleri de deneyin.

Özellikle de bu kısım.Eki Görüntüle 1785538

Hocam dediğin şeyler ğüzerine yaptım her şeyi RAM'da sıkıntı yok xçmçp kapalı bir de sıkıntı gitmiş glb anticheeat ile çalışanj tek uygulama Fall Guys'dı sildim onu da sıkıntı yok şimdi akıyor maşalllah.

Hocam dediğin şeyler ğüzerine yaptım her şeyi RAM'da sıkıntı yok xçmçp kapalı bir de sıkıntı gitmiş glb anticheeat ile çalışanj tek uygulama Fall Guys'dı sildim onu da sıkıntı yok şimdi akıyor maşalllah.
Tebrikler hocam.

Tebrikler hocam.

Vallahi hocam size de tebrikler.

Tebrikler hocam.
oyundan çıktım ve sonra şunla karşılaştım asdhjaskdlaşda

bakarsan hocam

Tebrikler hocam.

Hocam sıkntı DirectX Graphics kernel buymuş hata kodu böyle driverwievden baktım. Drectx güncel 12 şu an ekran kartıda güncel ama yine günceleyeceğim dahda hala sorun vermedi şu an kullanırken.

Son düzenleme:
Son paylaştığınız Minidump klasörü boş. Şaka sandım ondan güldüm.

Ekran kartıda güncel ama yine günceleyeceğim

Ekran kartını DDU ile güncelleyin. Art arda sürücü kurulumu yapmayın. Önce birini temizleyin sonra diğerini kurun.

Son paylaştığınız minidump klasörü boş. Şaka sandım ondan güldüm.

Ekran kartını DDU ile güncelleyin. Art arda sürücü kurulumu yapmayın. Önce birini temizleyin sonra diğerini kurun.

Hocam bir süre evde yokum geçince yaparım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı