Bakar mısınız çözemiyorum sorunu.
hocam yaptım dediğiniziWin +R tuşlarına basın ve verifier.exe yazıp Enter'a basın. Çıkan menüde "Delete existing settings" seçin ve "son"u tıklayın. PC'ye restart atıp deneyin.
Eki Görüntüle 1785478
hocam dediğiniz yaptım fakat bu sefer şu iki hatayı verdi k mode olan bide system service exepcition. az önce hata vermiyordu baya bi uzun süredir sizin işlemden sonra verdi ama oyuna girince veriyodu hatalarıWin +R tuşlarına basın ve verifier.exe yazıp Enter'a basın. Çıkan menüde "Delete existing settings" seçin ve "son"u tıklayın. PC'ye restart atıp deneyin.
Eki Görüntüle 1785478
Hocam RAM testi yapın. BIOS'ta XMP açıksa kapatıp deneyin.
![]()
Bozuk RAM Nasıl Anlaşılır? RAM Test Rehberi
RAM bozuk mu değil mi? Anlamak için bir RAM test yapmalısınız. Bu rehberde Windows içerisinde gelen bellek tanılama aracını kullanıyor, nasılwww.technopat.net
RAM'lerin yerini değiştirin ya da tek tek deneyin.
Bu çözümleri de deneyin.
Çözüldü: K_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED Mavi Ekran hatası
Her gün en az 1 kere bu hata koduyla mavi ekran alıyorum. Minidump: dump.rarwww.technopat.net
Özellikle de bu kısım.Eki Görüntüle 1785538
Tebrikler hocam.Hocam dediğin şeyler ğüzerine yaptım her şeyi RAM'da sıkıntı yok xçmçp kapalı bir de sıkıntı gitmiş glb anticheeat ile çalışanj tek uygulama Fall Guys'dı sildim onu da sıkıntı yok şimdi akıyor maşalllah.
Tebrikler hocam.
oyundan çıktım ve sonra şunla karşılaştım asdhjaskdlaşdaTebrikler hocam.
Tebrikler hocam.
Ekran kartıda güncel ama yine günceleyeceğim
Son paylaştığınız minidump klasörü boş. Şaka sandım ondan güldüm.
Ekran kartını DDU ile güncelleyin. Art arda sürücü kurulumu yapmayın. Önce birini temizleyin sonra diğerini kurun.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.