Sistemden cızırtı sesi geliyor

Head34

Hectopat
Katılım
12 Ağustos 2020
Mesajlar
32
Arkadaşlar merhaba, laptopumda bugün R6 oynarken kulaklığıma cızırtı sesi gelmeye başladı. Stabil olarak değil, yani normal ses geldiği zaman geliyor. YouTube'dan video açtım ve ses oradan da geliyordu. Kulaklığı çıkardığım zaman da hoparlörden gelmeye başladı, dediğim gibi ama sesle orantılı geliyor ses yokken yok. Oyunu kapattıktan sonra ses gitti, videolarda da yoktu. Başka bir oyunda denemek için, CS:GO açtım. 15 dakika sonra tekrardan aynı şey oldu.

Windows 10 kullanıyorum, sorun neden oldu anlayamadım. Güncellemelerle alakalı bir durum değil. Teknik servis devam ederse format atmamı söyledi ama son çare olarak yapmayı tercih ederim açıkçası. Bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benzer bir sorunu birkaç sene önce yaşamıştım fakat bende cızırtı olduğu süre zarfında oyunlarda da fps drop oluyordu. Sende bu durum söz konusu mu? Ayrıca şunu belirteyim bende çözememiştim sorunu sadece meraktan soruyorum :(
 
Sadece oyunlarda mı oluyor? Aklıma neden böyle bir şey olabileceğine dair bir şey gelmedi. Ses sürücüsünü kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsiniz.
Oyunlara girdiğimde bir süre sonra başlıyor fakat başladığında youtubeda vs de oluyor. Yaklaşık 1 saattir bir şey oynamıyorum, sorun yok. Neden oyunlarda başladığına dair bir fikrim yok benim de. @Mehmet Akif Özdemir fps drop olmuyor sadece ses. Sürücüyü kaldırıp tekrar kurmayı deneyeceğim.
 

Geri
Yukarı