Sisteme format atılmıyor

Mert Saylam

Hectopat
Daha fazla  
Daha öncesinde formatladığım 2 hard diskime de şu anda Windows 10 kuramıyorum.
ISO dosyasını farklı bir bilgisayarda indirip Rufus programı ile USB belleğime yazdırdım, fakat her türlü yöntemi denememe rağmen sorunum hâla çözülmedi.

20201214_204343.jpg

Orada yazdığı gibi, işletim sistemi bulundurmayan diskleri çıkarttınız mı? Boot Priority'de USB'yi başa aldınız mı?

Daha öncesinde formatladığım 2 hard diskime de şu anda Windows 10 kuramıyorum.
ISO dosyasını farklı bir bilgisayarda indirip Rufus programı ile USB belleğime yazdırdım, fakat her türlü yöntemi denememe rağmen sorunum hâla çözülmedi.

Eki Görüntüle 780625

Kod:
Press any key to boot from USB..

Yazısı geldiğinde klavyeden herhangi bir tuşa bas, sistemde işletim sistemi olmadığından bu yazı çıkıyor. Ek olarak bunları yapmanıza rağmen olmuyor ise başka bir işletim sistemi kurmayı deneyin.

bunları yapmanıza rağmen olmuyor ise başka bir işletim sistemi kurmayı deneyin.
Eğer yeni bir ISO indirecek olursanız bana haber verin. Size orijinal son sürüm Windows ISO indirme linki atarım :)

5.4 GB.

Windows 10 20H2 V2 Türkçe X64.
Var olan ISO'nuz ile işler yoluna girse de bu ISO'yu indirip kurmanızı öneririm. Gördüğünüz gibi temiz Microsoft'un sitesinden orijinal ISO.

Yükledikten sonra da KMS pico ile etkinleştirmeyi rahatça yapabilirsiniz.

Kesinlikle KMS pico gibi programlara bulaşmayın. Full sistemi virüs ile doldurur. Korsan forumda yasak zaten. Siz gelmiş KMS pico ile etkinleştirin yazıyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı