Çözüldü Sisteme girilen VOLUME_MAK key nasıl silinebilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Brod

Hectopat
Daha fazla  
RAM
32
SSD veya HDD modeli
BR512 M2 NVMe
Ekran kartı
AMD RX 5500 XT 8 GB
Anakart
ASUS A620M-K
İşlemci
AMD RYZEN 5 7600X
Öncelikle herkese iyi günler, dün Trendyol üzerinden bir key satın almıştım ve satın aldığım keyin VOLUME_MAK channel olduğunu öğrendim. Ben de bu key'i istemeyip tekrardan bir Retail key satın aldım. Sorunum şu, aldığım Retail Key'i ürün anahtarı değiştir kısmına yazdığım zaman halen daha eski anahtarım gözüküyor yani halen daha VOLUME_MAK yazıyor. Eski ürün anahtarımı bir türlü silemedim, nasıl değiştirebilirim?

Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çözüm

şimdi videodaki adımları uyguladım ancak halen daha Windows dijital bir lisans ile etkinleştirildi yazıyor.

şimdi videodaki adımları uyguladım ancak halen daha Windows dijital bir lisans ile etkinleştirildi yazıyor.
Tamam hocam silinmiş ancak windows ayarlarında öyle gözüküyormuş, slmgr komutuyla baktığım zaman ürün anahtarı bulunamadı diyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı