Sisteme KMS bulaşmış mıdır?

Yusuf3

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar fark etmeden bilgisayarıma KMS kuruyordum CMD'ye girdim key yapıştırdım fakat sonuncu bir adım daha vardı adımda -/skms KMS8. mshuides.com yazıyordu benim de dikkatimi çekti biraz araştırayım dedim ve komutu girmeden kapattım fakat keyi girmiş oldum. Sizce bir şey olmuş mudur?

Bir sorun yok.

Bence bir şey olmaz ama KMS nedir acaba, galiba bir virüs ama tam adı ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
KMSpico, Windows'u crackleyen 3.parti yazılım. CMD'den etkinleştirme ise direkt KMS sunucularına bağlıyor, 3.parti uygulama olmadan. Ancak birçok kişi tarafından önerilmiyor. Çünkü seni ne idüğü belirsiz sunuculara bağlıyor, bilgisayarın bot olarak mı kullanılıyor, ne yapıyorlar belli değil.

Malwarebytes indirip tam tarama yapın.

Sonra temiz çıkarsa bu sefer Kaspersky Plus indirin.

Bununla da tam tarama yapın. Eğer ikisi de temiz derse, artık kullanıp kullanmamak size kalmış. Kesin ben ikisi temiz çıkardı sorun yok kullanın diyemem, sizi ne idüğü belirsiz sunuculara bağlayan bir şeye kefil olamam.

CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp şu kodu yazın;
Kod:
slmgr -dlv

Sonra çıkan pencerenin ekran görüntüsünü çekip bize atın. Oradan KMS etkinleştirilmiş mi etkinleştirilmemiş mi anlayabiliriz.

KMSpico, Windows'u crackleyen 3.parti yazılım. CMD'den etkinleştirme ise direkt KMS sunucularına bağlıyor, 3.parti uygulama olmadan. Ancak birçok kişi tarafından önerilmiyor. Çünkü seni ne idüğü belirsiz sunuculara bağlıyor, bilgisayarın bot olarak mı kullanılıyor, ne yapıyorlar belli değil.

Malwarebytes indirip tam tarama yapın.

Sonra temiz çıkarsa bu sefer Kaspersky Plus indirin.

Bununla da tam tarama yapın. Eğer ikisi de temiz derse, artık kullanıp kullanmamak size kalmış. Kesin ben ikisi temiz çıkardı sorun yok kullanın diyemem, sizi ne idüğü belirsiz sunuculara bağlayan bir şeye kefil olamam.

CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp şu kodu yazın;
Kod:
slmgr -dlv

Sonra çıkan pencerenin ekran görüntüsünü çekip bize atın. Oradan KMS etkinleştirilmiş mi etkinleştirilmemiş mi anlayabiliriz.
Belki son adımı yapmadığım için bir şey olmaz diye düşündüm ama format atmadan kurtulmanın yolu yok mu?

Dosya Ekleri

• IMG_20230816_131036_7~2.jpg
    IMG_20230816_131036_7~2.jpg
    314,5 KB · Görüntüleme: 92
Belki son adımı yapmadığım için bir şey olmaz diye düşündüm ama format atmadan kurtulmanın yolu yok mu?

Rehber vardı bununla ilgili:

Rehber vardı bununla ilgili:
Hocam, ben hiçbir şey indirmedim. En başta belirttiğim gibi key girdim fakat /skms KMS8. mshuides.comkomutunu girmedim. O yüzden sunucularw bağlanmamıştır belki ama nerden emin olucam onu bilmiyorum. Ayrıca attığınız rehberdeki bir tane programı indirdim ve taradım bir şey çıkmadı ama emin olamadım.

Hocam ben hiçbir şey indirmedim en baçta belirttiğim gibi key girdim fakat /skms KMS8. mshuides.comkomutunu girmedim o yüzden sunucularw bağlanmamıştır belki ama nereden emin olacağım onu bilmiyorum.

İndirmene gerek yok ki CMD de aynı şeyin laciverti. Aynı adımlarla kaldırabilirsin sistemden.

Yukaradaki rehber yardımı ile kaldırın, sonra Windows 10 için Retail keyler var çok ucuz alıp lisanslayabilirsiniz. Hatta bazı keyler var KMS olmayan Microsoft'un, onları da girerek CMD'den lisanslıyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı