Uzun süredir Afox DDR3 8 GB 1600MHz RAM kullanıyordum bugün yeni bir tane aldım Kingston DDR3 8 GB 1600MHz RAM'i taktım bilgisayarın açılış hızında yavaşlama oldu hatta Forza Horizon 4'e girdiğimde rahat 15 dakika bekledim girince test yapayım dedim kaplamalar bir süreden sonra gitti RAM'lerin yerini değiştirdim 2 slot var zaten ve bu sefer Forza Horizon 4 açılmadı dosya bütünlüğünü doğrula dedim ve bozuk disk hatası verdi acaba sorun ne ve formatla düzelir mi?
İki RAM'i de tek tek kullanıp FPS değerine bakar mısınız?
Hocam RAM'ler farklı marka ile kullanıldığında sistem kararsızlaşıyor. Büyük ihtimalle bu yüzden. Siz ne olur ne olmaz yeni RAM'i tek başına deneyin aynıya yakınsa kararsız olduğu içindir.
Hocam RAM'ler farklı marka ile kullanıldığında sistem kararsızlaşıyor. Büyük ihtimalle bu yüzden. Siz ne olur ne olmaz yeni RAM'i tek başına deneyin aynıya yakınsa kararsız olduğu içindir.