Naom
Centipat
Daha fazla
Dostlar anlatıyorum. 4-5 ay önce bir sistem satın aldım ve o zamandan beri sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum, işlemcimi de stok fanla kullanıyordum bu süre zarfında. Kısa bir süre önce, kısa bir süre önce dediğim zaman 1 gün öncesi, işlemcimi stok fanı yerine sıvı soğutucu ile değiştirmeye karar verdim çok istediğim bir şeydi. Sorun ise şurada başlıyor öncelikle sistemimde Windows 10 Pro kullanıyorum Driverlar'ım güncel BIOS'um güncel kaçak bir şey kullanmıyorum.
Şimdi ise sorunuma geleyim bugün stok fanımı söküp sıvı soğutucumu sorunsuz bir şekilde taktım RGB'ler yanıyor soğutma da bir sorun yok her şey çok güzel, ancak uzun zamandır kullandığım stok fanımla aldığım performansı, bugün yaptığım oyun testleriyle eski performansı alamıyorum. Önceden stok fanımın kötü yanı ısınmasıydı ama performans iyiydi örnek vermek gerekirse CS2'de 300-340 FPS alıyorken sıvı soğutucuyu değiştikten sonra aynen oyuna girdim bu sefer de 250-270 FPS almaya başladım ısınma yok. Bir şey yok performansım yerlerde siz sorun nerede bana bir yardımcı olun. Stok fanla 70 derecelere çıkıyordu sıvı soğutmayı takınca 30 dereceyi geçmiyor.
İşlemci i5 13400F.
Ekran kartı ASUS AMD RX 7700 XT.
Anakart EX-B760M-V5 D4.
1TB SSD.
16 GB RAM.
650W PSU.
Şimdi ise sorunuma geleyim bugün stok fanımı söküp sıvı soğutucumu sorunsuz bir şekilde taktım RGB'ler yanıyor soğutma da bir sorun yok her şey çok güzel, ancak uzun zamandır kullandığım stok fanımla aldığım performansı, bugün yaptığım oyun testleriyle eski performansı alamıyorum. Önceden stok fanımın kötü yanı ısınmasıydı ama performans iyiydi örnek vermek gerekirse CS2'de 300-340 FPS alıyorken sıvı soğutucuyu değiştikten sonra aynen oyuna girdim bu sefer de 250-270 FPS almaya başladım ısınma yok. Bir şey yok performansım yerlerde siz sorun nerede bana bir yardımcı olun. Stok fanla 70 derecelere çıkıyordu sıvı soğutmayı takınca 30 dereceyi geçmiyor.
İşlemci i5 13400F.
Ekran kartı ASUS AMD RX 7700 XT.
Anakart EX-B760M-V5 D4.
1TB SSD.
16 GB RAM.
650W PSU.
Son düzenleyen: Moderatör: